03.05.2024

Българи, репресиите във всякакъв аспект против мен ще продължават, докато аз не спра да се търся начин да си върнем костите на Апостола!

По подобен начин са се държали властите и с Николай Хайтов! Категорично ще докажем, че гробът на Васил Левски е в Св. Петка Самарджийска,а костите бяха откраднати от партийни функционери, които изпълниха заръката да бъдат унищожени!

На снимката са мощите на един от най-великите мъже на всички времена – ВАСИЛ ЛЕВСКИ! Черепът частично е счупен умишлено веднага след разкриването на скелета! Има снимки и преди да бъде натрошен, но се укриват!

Няколко пъти ме предупреждават, че ако продължаваме да се занимаваме по случая с гроба на Васил Левски – „може да не бъдело здравословно“.

Не закъсняха и първите „обвинения“ в прокуратурата от „анонимни“ податели на същите тези, които се борят срещу мен , срещу нас, българи!

Скелетът е измерен – 175 см., колко е бил висок Апостола.

Външните врагове на България с помощ от предатели разрушават оригиналната църква и правят ‘“реставрация“ със стомано-бентонна конструкция на сегашния вид на църквата, а мощите са изнесени и скрити до днес!

Продължаваме да се борим за истината, защото тя ще ни направи свободни!

Да живее България!
–––––

П.С.

Книгата „Васил Левски 150 години безсмъртие. Уставът на БРЦК“ ще бъде дарен по план, както сме известили още лятото!

Мили българи, които чакате от известно време книгите – ще ги пилучите, както сме обещали. Нови 200 броя ще пуснем тази седмица до най-належащите. До края на месеца ще получат всички.

Иван Тренев