07.07.2024

Според Николай Марков, башите на нашите Възрожденци били „Въшльовци”. Да каже г-н Марков кой е неговият баща? Ченге от „УБО” или е пощил въшльовците бащи на Христо Ботев, Васил Левски и Иван Вазов.

Или се налага тройна психиатрична експертиза за „Спасителя” – Николай Марков?

Илия Блъсков е Български Възрожденец! Син е на книжовника Рашко Блъсков. Учител и църковен деец.  Според Николай Марков, татко му е „въшльо”. Този същият въшкар е основател на първото Българско училище в Провадийско, класно училище в Русе. Основател на списание „Духовни книжници за поучение на всяк Християнин”. Настоятел на вестник ‘Знание” в Русе. Участващ в издаването на списание „Училище”. Издател на  вестника на Христо Ботев „Нова България”. Редактор на списание „Славянско братство” и „Наставник за учители и родители”. Сътрудничи с дописки и статии в „Цариградски вестник”, „България”, „Българска пчела”, „Дунавска зора”, „Отечество”,  на списание „Училище” и др. Преводач на книги, писател на автобиографии, публицист, Баща на книжовниците Димитър, Георги и Илия –Блъскови. Баща на печатаря и опълченец Стефан Блъсков, и на генерал Андрей Блъсков!

Според Николай Марков –  треторязрадното охранителче от НСО – бившото УБО, Рашко Блъсков е въшка!

Въшката си ти, Марков, защото нарече бащите на нашите Възрожденци – въшки. Без баща ти е да е постигнал дори 1/100, от това което са постигнали бащите на Българските Възрожденци.

Да не би бащата на Николай Марков,  да е нещо повече от бащите на Иван Вазов,  Васил Априлов, Йоаким Груев, Петър Богдан, Григор Пърличев, Петър Парчевич и много други. Тяхните бащи са били въшльовци, според същият този милицонер Николай Марков.

Васил Левски е случайно произведен за национален герой- според  този смешник Марков!

Хайде да разберем, кой е башата на Николай Марков!

Илиан Тодоров

afera.bg