18.05.2024

Неусетно за няколко седмици Борисов позиционира ГЕРБ в самия център. Отляво и отдясно напрежението при ПП, БСП и ДБ, че могат да останат извън софрата – ескалира с всеки тягостен ден в парламента. С дясната ръка Хитрият играч от Банкя пошляпва и подърпва измамниците от ПП и шилото на Прокопиев Ристьо Иванов, но с лявата си ръка Бойко не почива, а разчесва качествено Корнелия в тъмното.

Калимерата между Соцпартията и левите полулиберали Кики и Асен се разпадна още при Вежди и отстъпи на бясната конкуренция кой първи ще се разбере с Борисов, за да не остане извън разпределението на порциите, идващи с 20 -те милиарда от ЕС.

Както предрекох отдавна, макар и с известно закъснение, в Зайчарника се провежда кастинг за коалиционни партньори. Наречето го преброяване на дивите зайци или пък лов на помияри.

Помиярите Христо Иванов, женерал Гном, Лорер, Асен Василев и Кики Петков вече въртят опашки и се облизват около аромата на кюфтаци откъм печката, но Корнелия Нинова чевръсто им води не с една, а с две обиколки, защото първа взе завоя с 200 и вече разпределя порции и постове с ДПС и ГЕРБ. Все пак прокопиевите помии са известни със своята повратливост и шавливост и нищо чудно на финала да изпреварят кака си Корни и първи да се шмугнат под юргана на Батко си, с когото ги свързва дългогодишен стаж като негови подлоги.

Верно, изхабени са, ползвани са като стар кондом градските жълтопаветни либерасти, но война е, световна криза, човешко е да им простят за N-ти път и да забравят набързо за ареста.

Втора цедка били. Ами втора цедка. Кой ти я дава като няма първа.

Както пее техният либерален бард и гъС, който им е знаме – депутатът Христо – „Мене ме нема в цялата схема/ пара ми треа за злопупотреба“.

Страшен страх тресе либералната кочина да не изпадне от Схемата. Нашенските един файтон либерали мразят много по-силно, отколкото мразят Путин, да ги Нема в цялата схема. Те си знаят, че са шано политици, втора цедка и си играят ролята на помияри с чест и достойнство, защото не страдат чак от такива скрупули. Щом жените им са общи, значи и в политиката са готови на всичко за едната споделена „отговорност“.

Николай Бареков

https://afera.bg/