19.04.2024

Кики Мандолината пак се наакал, ама това не е новина. Жал ми е за всички, които не можаха да видят ненормалното в него от пръв поглед, включително лични приятели. Провалиха се в този изпит. Защото ненормалното и неморалното в този лумпен просто струи отвсякъде и се вижда веднага.

Аз днес съм съгласна със Севда, че в неделя е напълно възможно Кики Кукувичката, която снася яйцата си в чужди гнезда, да се самообяви за спечелил изборите и нов министър председател, изобщо няма да се учудя.
Всичките му пиар-и са същите като него!
Лумпени с недостатъчност за каквото и да било. Извън елементарното ми същество е да ги коментирам.
Но ще коментирам отново факта, че Киро Гвоздея е предпочитан от евро-атлантическата западна върхушка и чрез него на България бяха нанесени смъртоносно опасни удара и е възможно и още такива удари да бъдат нанесени. Затова за пореден път предупреждавам, че този човек е изключително опасен за нашата държава! Много по-опасен от другите опасни. Всичките му номера са все още подкрепени от ДД. Все още добре заплатени и все още има огромна опасност от него.

Единственият симпатичен в ДБ за мен, Владислав Панев, със своята любезна усмивка каза истината – Тези избори зависят основно от ПОЗИЦИЯТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА УКРАЙНА. Няма социални теми, няма здравни, няма нищо. Ако подкрепяш англо-саксонските постановки за Украйна, си надежден и ще управляваш. Ако не ги подкрепяш, не дай Боже да ги оспориш или да имаш противните позиции, ще бъдеш извън властта. Нещата са прости.
Чудесно.
Но искам да предупредя отново за пореден път, че редът на ДД се срива, шансовете им за успех се топят всеки ден. Всяка власт, подкрепена от техните планове, е обречена.

Папата казал в Казахстан, че войната между Украйна и Русия не била между двете държави, а световна война. Ама забравил да каже кои други държави воюват с Русия. Защото, нали, световна била….

Ръководителите на Донецк, Луганск, Херсон и Запорожието снощи кацнаха в Москва.
Днес ще гласува Думата.
Утре ще има официално обръщение на Путин.
В събота не знам какво ще има.

Но за мен остава отворена темата – Кои референдуми са законни и кои не?

Анастасия Гешева