17.05.2024

Гнома-Генерал, Данчо Ментата, Клиента на Магнитски и Премиера от Сапуна, се разтревожили че , в гласувания от самите тях правилник на НС можело да има ротационен принцип за шефове на комисии, Ментата ще го променя, За магнитски-клиента е скандал ( сякаш той самия, като член на НС не е) по-интересното е , че тия 4-мата са недоволни от самите себе си, шизофренно, а? И то само защото ще бъде за известно време председателствана от Български офицер , сега от резерва.

Явно от посолството са им набили доста сериозно канчетата от ПП, през ПроДай България и се стигне до ултрасините реститути от ДеСейБе! ДПС са ясни те са си със набити канчета постоянно от 3 страни – ЕК, Турция и пУсолствуту, все се намира кой да ги напътства в канчето и да им сипе, да папкат.

И пак-голям проблем било , че Български офицер, редовен и законен народен представител , от партия Възраждане бил станал , с избор в комисията, забележете – избор, председател на комисия в НС за контрол на специалните служби. Щото е от Опозицията, от Възраждане! И гледайте сега тия тарикати какво казват – в тази комисия имало достъп до класифицирана информация, сякаш членовете й нямат ,а само председателят имал. Сега тия УмноКрасиви ще попаравят грешката си , с промяна в правилника на НС, но не могат да запишат , кой да е председател, а само да махнат ротацията. Ами махнете и ротацията си на министър председатели – така ще имаме разработката на по-добри сапуни за приоритетна политика!

А задавали ли са си въпроса какво ще стане ако Възраждане или партия с профила на Виктор Орбан е със мнозинство? Тогава , воят им ще е до небесата, не заради действията, а заради самите техни предположения , какво може да стане – Такива са си те, малко са, но за сметка добре платени за да са кресливи! Или си казват те: Посолството това няма да го допусне никога! А дано, ама надали!

И още г-н Дренчев е български офицер от БА и като такъв е имал достъп до Класифицирана информация, преди ДП, А данчо Ментата е научил какво е това по – късно от него. Не съм член на Възраждане, но съм Българин и да се манипулира така обществото ни, че едва ли не един офицер е шпионон е мерзко. Както мерзавщина е и почти цялото публично поведение на Генерала- Гном откакто се е появил в публичното пространство през миналия век. Няма данни г-н Дренчев да е с Русия, но има твърди данни че тия , споменатите да са с други държави преди да се изявят като Българи. По делата им ще ги познаете!!! А наш дълг е да си въррнем България от лапите на неолибералските марксисти! Д-р Георги Тодоров

П.С. В понеделник ще обявим и он лайн подписването на Инициативата за излизане от СЗО на европейско ниво и укоротяване на УрсулаТа.

Георги Тодоров