03.05.2024

Иван Тренев

Тези, които ме мразят и оплюват без причина, без доказателства за вина от моя страна за нещо и т.н. – са предимно хора с антропометрични недъзи, уродливи, дебилизирани и хора с проблемна психиката, които са поддържани от лобитата, които мразят България!

Българският народ е умишлено опростачаван и лишаван от истината за своите корени дълги години и този процес е започнал не от вчера и днес. В четири епохи се забелязва опит да се унищожи психикатата, културата, морала и устойчивостта на българския народ!

Още през Възраждането се появяват титанични фигури като Софроний Врачански, Паисий Хилендарски, Георги Раковски, които с единството на делата си, думите и личността си са се борели и доказали, че българите са в основата на създаването на последната човешка цивилизация!

Тези опити по-късно са потъпкавани в епохата на след Освобождението и царство България, тоталитарния режим и най-вече днес – през демокрацията! Въпреки всички пречки истината винаги ще се появява колкото и дълго тя да бъде крита и колкото и трудно да бъде позната.

Българският народ днес е омаломощен чрез безпаричие, страх, страх от църквата, измами и най-голямата бездна – БЕЗПРОСВЕТНОСТ И ДЕБИЛИЗАЦИЯ!

Този последен факт е в основата на нашите страдания! Умишлено скритите факти за нашата история, която се опитваме да разкрием заедно с много от будните българи – не може да бъде приета от една значителна част от българите, защото вече дезинформацията и лъжите са пропити в тях.

Но… надежда има. Виждам в младите, които непрекъснато все повече се пробуждат и търсят истината! Обаждат ми се, срещат ме по улиците, пишат, питат, търсят! Това е много показателно, че работата си струва и има не малък положителен напредък!

Колкото заспали има – толкова и събудени. Но трябва да се борим. За мен има няоклко души, които са просветени в България и имат желание да се борят, но техните методи не са ефективни затова и според мен не водят до видим резултат или дори объкрват хората!!!

Аз не мога да стоя безучастно и да гледам как се унищожават хилядолетни традиции на един велик народ като нашия. Истината в нашето оцеляване е повтарям връщането ни към корените си, както и да си спомним кои сме!!!

После ще бъде късно за някои! А тези, които ме оплюват – това са тези, които мразят българите. Тези, на които днес преча вече 9 години! Тези, които се страхуват от работата, която върша безусловно в името на науката и българите. Срещу мен е един цял държавен апарат! Няма в момента в България друг, който да застава открито и да говори истината такава каквато е, както и да показваме архивни документи, които са укривани години наред от българския народ.

До сега 40 години никой освен мен не повдига въпроса за гроба на Левски, а те се страхуват да излезе истината. Голяма част от „патриотарите“ копират това, което правим с екипа, с който работим и си го кичат като техни заслуги. Нас това не ни интересува. Важно е работата да върви, но никой от тях няма да бъде арестуван, да има повдигнато обвинение срещу тях или да бъде оплют, както аз – защото те не правят нищо, освен прах в очите!

Историците, журналисти, общественици, псевдо интелектуалци и други подобни платени викачи вече няколко години плюят по мен като настройват по този начин и част от неосведомените българи, които дори да не са чели дадена публикация от мен – директно застават срешу мен и казват – не, това е лъжа!

По същия начин се е борел Паисий, който пише, че българите са в основата на човешката цивилзиация, както и Георги Раковски, който е безспорно с изключителни приноси в областта на културономията, историята, етнографията, етнологията и народопсихологията. Срещу Раковски застават цялата гръцка общност и руска империя, за да не се позволи да има образование между българите в България.

Повечето от тези, които ме оплюват с жлъч са хора, които са претъпрели по някакъв начин мозъчен фалит, хора с видимо антропометрични недъзи, уродливи и закърнели в мисловен аспект. Такива хора не могат да имат нормален и градивен живот.

Част от тях се ползват точно за такава работа – да се опитват да омаловажават труда на другите, както и да настройват, ако могат значителна част от народа срещу мен. За тях спасение няма. Но за всички останали – имаме шанс и ще имаме, но е време да прозрем истината и да работим за едно по-добро бъдеще, а не глад, мизерия и страх, в който превръщат държавата ни вече 40 г.

Тази година имахме един голям успех – спасихме с помощта на родолюбиви българи – много голяма част от българските архиви, които ще бъдат сканирани и обнародвани много скоро, издаде се книгата „Васил Левски 150 години безсмъртие.

Уставът на БРЦК“, в която доказваме, че Васил Левски наистина е предаден, а не заловен случайно, както лъжат някои историци, обиколихме над 100 града, в които се срещнахме с над 30 000 български ученици и българи, които се интересуват от нашата история,а те от своя страна ще приобщат още наши сънародници, които ще се обединят към каузата България!

Българи, нека си отворим очите, да мислим, спрете да вярвате в баячки, гледачки и врачки, а започнете да работие за събуждане не само на ближния, но първо на самите себе си!

Да живее България. Ще успеем!!!

Иван Тренев