29.03.2024

NEXO се завръщат чисти като ангелчета, яхнали бели понита. Оправдани и изпрани. Законни! Само с лек бащински шамар по вратлетата. За кой ли път ни се облещи истинският облик на банкстерите, които управляват света. И вчера, когато „разобличаваха“ нашите криптомошеници – и днес, когато ги оневиниха срещу жълти стотинки. И срещу още нещо, което не знаем.

Светът на престъплението никога не осъжда и не наказва престъпника. Само леко го сплашва. Престъпникът е негов продукт, негов ученик. Но трябва да играе по правилата.

Крадецът в „особено големи размери“ винаги е полифункционален и може да бъде употребяван за много цели в бъдеще. В бъдеще? Още само седем години, докато трае властта на Злото над планетата. Криптовластта на ДД.

Но сега побързайте да се извините на криптарите Кънчо и Тренчо и на мамата на последния. И на обгрижваните от тях Киро, Асен, Бойкикев и тям подобни. NEXO ги е финансирала „целево“, по величайша препоръка. Върнете екстрено ПП и ДеБъ във властта. Изсипете коша с мандатите в нозете им.

Иначе ще ви съдят за клевета! А вече знаете колко як гръб имат.

Милена Върбанова