29.03.2024

България – страната на Сорос и Стою

1. Трябва да си сменим главния прокурор. Това е положението! Каза го нахално, дръзко и унизително американския чиновник – О, Брайън в лицето на президента и вицето. За да стане съвсем ясно го тресна и по БНР – такова чудо нямаше и в съветските времена… Пазеха ни авторитета съветските другари, за разлика от американските ни господари.

Какво ще стане като сменим Гешев? Ами трябва да намерим прогресист, каквито Сорос избира в изобилие в Америка, та и демократът Роберт Кенеди се е хванал за главата от вълната на престъпност.

Новият главен прокурор на България трябва да е копие на Алвин Браг – прокурорът на Манхатън, който репресира политически Доналд Тръмп.

Или като Кьовеши в Румъния – разсипала с политически поръчки държавния живот на страната. Заради злоупотребата ѝ с власт и връзката с чужди служби, я изгони със сетни сили Конституционният съд. Поради трайно неудобство да работи в Румъния, Сорос я уреди в Брюксел…

Кой е чиновник О’Брайън! Видя се на кафе, че според мислител номер 1 на Сорос Иван Кръстев е ЛОВЕЦ НА ЗАЛОЖНИЦИ. С какво оръжие! Оръжието „Магнитски“, което поради прословутото ни РАБОЛЕПИЕ хвана декиш в България.

Кои са днешните прогресисти! Според Тръмп, чието обръщение гледах в Будапеща на 5 май на форума СРАС, това са новите ВАРВАРИ. Те мразят, националния суверенитет и идентичност, историческата памет и християнските ценности. Обичат Третия пол, Джендър идеологията, незаконната миграция и войните. Орбан ги нарече миналата година в Далас на същия форум „комунисти с дипломи“.

Кой ни поръчва музиката в България? Ами, който плаща на десетките НПО, превзели България и телевизиите – Джордж Сорос.

Опитът на „Америка за България“ да внуши, че не се меси в политическия живот на България ни връща в дискусията провокирана от моя приятел проф. Христов. Дали сме дебили, да ни бъдалкат така.

Сорос успя в Украйна, в Македония, Румъния и дойде нашия ред. Няма спасение от това падение!

Освен да изгоним Сорос от България! Да закрием „Отвореното му общество“ и то да потегли към Виена, дето е унгарското „Отворено общество“, а кръгът „Капитал“ – към Делиормана.

Ние НИКОГА няма да го направим и НИКОГА няма да се оправим! Ама НИКОГА!

2. Още във Великото народно събрание при 92% избирателна активност БСП даде на опозицията СДСпредседателството на законодателната и икономическата комисия. Сложихме солидни хора – Александър Джеров и Иван Костов.

Хубаво е, че в този толкова ниско представителен парламент има млади и красиви депутати. Още по-добре е, че има и млади юристи… И все пак, как Стою ще обясни на правната нула Христо Иванов, че само ВНС може да прави сериозна конституционна реформа на съдебната власт съгласно решение 3 от 2003 г. на Конституционния съд?

Как Стою да каже на Зарков, че Върховен съдия да разследва главния прокурор е атентат срещу Конституцията?

Евала на Вежди и Любен, че са разбрали – с такива парламентарни решения президентската република изглежда неизбежна.

Не сме дебили да ни будалкат така!

https://epicenter.bg/