18.05.2024

ЦИК взе решение гласуването в неделя на местните избори да става само с хартиени бюлетини.

АФЕРА разкри, че престъпният заместник министър Михаил Стойнов при разпита си е повтарял единствено, че снимал хешкодовете и качил записа на флашка, защото го правел „от личен интерес“ и имал само „личен интерес“.

Очевадно на Стойнов е обещано какво ли не от страна на поръчителите му – тамадите в ПП, само и само да не проговаря за тях и за ролята им в мушенгиите с машинния вот, който прилагат ИЗБОРИ СЛЕД ИЗБОРИ!

Стойнов освен хешкодовете е откраднал и документи, като е правел и множество клипове, научи АФЕРА.

Докладът на ДАНС категорично установява и благодарение на видео, че Стойнов е записал с мобилен телефон алгоритъма за хешкодовете и качил записа на флашка.

След бруталния скандал ПП/ДБ подеха мантрата, че машините били принтери и нищо не зависело от това какво бил направил зам-министъра им, недавайки си сметка, че сами се оборват, защото ако нищо не зависеше от това, което е откраднал Стойнов, то тогава защо го е правил?!

Това пита и Денков „умника“, забравяйки обаче, че в ПП компанията му бъка от малоумници и олигофрени, които даже не се оглеждат къде има камери, когато правят аферите си.

Като него, впрочем, който нарече доклада на ДАНС „теория на конспирацията“.

Най-отвратително обаче се държи Бтв, която цял ден говори за „твърдения“, а не за доклад на ДАНС и кани един след друг „експерти“ от ПП, които повтарят като папагали как всичко това, което е установила ДАНС било „глупости“.

Преди три месеца единствена АФЕРА написа в прав текст, че след местните избори ПП ще бъдат приключени, респективно правителството им ще падне, и това вече се случва. Нетърпимостта към безумното управление и отвратителното схемаджийство на тези лица вече е видима. И е въпрос на много малко време Пеевски и Борисов да ги приключват окончателно.

Човекът, който прикри далаверите им и не ги арестува за купищата им зулуми и така допринесе за съставянето на това правителство, бе екс главният прокурор Гешев, сега да видим Сарафов дали и той ще ги покрие или ще ги вкара в ареста, където им е мястото.

Afera.bg