20.05.2024

Анастасия Гешева

След като българският Народен театър постави постановка, в която си ПРЕДСТАВЯ как съди Путин на трибунал, защо и правосъдният ни министър, който е човек на Сорос, да не си представи, че България може да съди Путин за военни престъпления. За безумието вече е тривиално да се говори. Просто искам да кажа, че глобалистите са това – живеят в лъжи, в измислен свят, в който си нагаждат законите, държавите, процесите, както на тях им е угодно. И да, променят даже Природните закони, не се съмнявам, че искат и Космическите да променят.

Работата е там, че каквото и да правят, да решават, да променят, те не могат с един процент от милиметъра да изменят Живия Ред на Земята, на Космоса, на Природата. Глобалистите са като дунапрен, седнеш отгоре, спихне се, станеш, изправи се. Между другото, прави впечатление изключителното натегачество на нашите подчинени пингвини. Което показва, че в държавата майка нещо не е наред. За да се натягат така, значи нещо ги притеснява, страх ги е. Има защо! Аз виждам това, което идва за тях.

Много съм доволна от работата на известни журналисти в сайтове и Ютюб канали, които разкриват Пътя на копринката! Обаче не виждам при тях нито едно разкритие за Пътя на Пеевски. Който е не по-малко значим и го има, има го, има такъв Път. Нали….като сте журналисти, бъдете докрай!

Съвършено ясно се виждат позициите. Прозападните държави са подчинени, правителствата им работят СРЕЩУ интересите на народите си в полза на чужди фирми, борят се с народите си, имат изключително ниска подкрепа и провеждат вредна, опасна и стигаща до унищожение лишена от логика политика. Антизападните държави се борят да не са подчинени отвън, лидерите им работят да осигурят недосегаемост за външно влияние в живота и икономиката, обезпечават националните интереси, повишават качеството на живот и разумно целят защита и просперитет на народите си. А, и имат доста високи рейтинги и подкрепа в обществото. Някой нещо да не разбира?

Анастасия Гешева