01.07.2024

Това са постове на подполковника във Фейсбук от последните дни:

Нарцистичното разстройство може да бъде забавно и смешно отстрани, стига да не се докопа до власт.

Новоизлюпеният депутат подполковник, който лъже, че е полковник, за да се порасне с няколко сантиметра значимост в очите на кьоравите, вече се изживява като „фактор“, направил „голям шлем“.

Няма нужда да си психиатър, за да съзреш моментално, че работата му не е таман, само докато четеш постовете му във Фейсбук, откакто изобщо пише.

Наблюдателните вече са забелязали, че говоренето му няма нищо общо с писането и заставайки пред журналистите, или на парламентарната трибуна, писачът подполковник няма нищо общо с говорещия обтекаеми щуротии подполковник.

Напрежението между подполковника и финансовия пирамидаджия от село Неофит Рилски клокочи и е въпрос на време да изригне. „Не съм взел нито една стотинка от Ивелин Михайлов!“, тънко се разграничава подполковникът от Ивелин. Което е лъжа, разбира се, защото точно Ивелин плащаше цялото ядене, пиене, пътуване и спане на подполковника, докато ма’аха гащи из България и Европата. И подполковника стотинка не е дал за партията им.

Подполковникът в психопатийно нарцистично разстройство, видимо от постовете му Фейсбук, навлиза в критична фаза – той е направил някакъв „голям шлем“, който разбира се не обяснява, защото няма какво всъщност да обясни, но пък лековерното ехале, което му вярва, е свикнало на налудничавите му измислици и намеци, и ръкопляска. Подполковникът е толкова „значим“, че „от високо управленските кръгове“ чак го били признали. Кои са тези „високи управленски кръгове“, освен Боко и Пеевски, както Радев от „пътя от копринката“?! Радев го бил чул и взел това, което говорел подполковника и подполковника му вика „Браво“. Изобщо – някой тук да не съзира диагноза?!

Подполковникът лъже за какъвто и да е натиск и „компромати“, не само за да оправдае подутото си закъсняло лице от закъснението в първия парламентарен ден. Тоя номер с „ауу, заплашват ни с компромати“ е изпреварващ дърварски ход, защото и подполковникът, и финансовия пирамидаджия знаят, че правораздавателните институции работят от дълго време по финансовите измами и схеми на кичозния „исторически парк“ и е въпрос на време цялата схема да гръмне. И тогава ще кажат – „аууу, казахме ли ви, плашат ни с компромати“.

„Компроматите“ всъщност са безпощадна истина, що се отнася до финансовата пирамида и прането на пари, подполковникът обаче му е през оная работа. Той е нарцис безподобен, той „контролира всичко“, изживяващ се като Бог, и контролираното му набутване до Ивелин Михайлов, вече цели подполковника да изземе партията.

Ивелин Михайлов лека полека разбира, че както той мами финансово „акционерите“, така и подполковника и онези външни фактори, които го набутаха контролирано там, където трябва, ще го измамят перфидно. Засега стиска зъби и го играе „джентълмен“, но при два нарциса на едно място, рано или късно бомбата ще избухне.

Подполковникът напълно идиотски обясняваше, че целта на партия Величие в парлармента е… да осветява процесите, които се случвали. Като че ли са електрически крушки. По кретенска цел да влезеш в парламента няма. Не да правят закони, не да искат властта, а да … осветяват. Клоуни.

Нарцистичното разстройство на подполковника вече прозира и за най-улавите, които повярваха на целия тоя бутафорен кич, представен им като „революционна опозиция“, че и патриотична.

Подполковникът умре да се отърква о „управленските фактори“, ближе задника на Радев, когото иначе громеше, точно както от човек на пряка линия с Путин се трансформира в евроатлантик, същият Радев от „пътя на копринката“, който пък награди и се снима гордо с Ивелин Михайлов – финансовия пирамидаджия.

Когато Ивелин „падне“ обаче, първи подполковника византийски ще се разграничи от него, защото подполковника контролирано е сложен за други хави, които изпълнява, макар и налудничаво. А Ивелин ще гледа като Тодор Живков на 10 ноември 1989 година.

Режисьорите разчитат на пологовното изпростяване на този народ и ползват точно такива „герои“ за продуктово политическо позициониране. „Простото Киро“, което още при появата му, всички нормално мислещи усетиха, че не е таман, но Радев след всичко случило се нататък, показал се като абсолютно непрозорлив тъпак/наведен на Посолството, тогава възторжено ги промотира. Същото прави тихо и селяндурски пресметливо сега и с „величието“ на още по-големите „простоидиоти“.

Подполковникът разбирал от компромати и можел да ги овладее, само той, никой друг. Вероятно разбира, защото в НСО той ги е сътворявал, но когато си минал границата и си се взел едновременно за Нерон, Сталин, Путин и Бог, въпрос на време е изпушването ти да лъсне като въшка на челото ти дори и за най-малоумните ти фенове.

Afera.bg