28.03.2024

Елена Гунчева - Гривова

Голям вой, че Нексо-Мексо спонсорирали ПП и ДБ. Аз пък знам един лидер, който е спонсориран от Делянчо П. Ама го смятате за опозиция. ГЕРБ пък го спонсорира целият български народ. Всъщност появата на това разследване в началото на предстоящата предизборна кампания показва преразпределение на силите и намеренията на кукловодите, заличаване на стари политически проекти и откриване на нови.

Тръпнем в очакване на новия Месия и Спасител на нацията. Ама като знам как всяко копие на проект е по-некачествено от предишните, не съм оптимист. Може пък и да налеят в някой от вече спонсорираните проекти, да си въобразява народа, че има някаква надежда и е избрал политик, който ще защитава българските интереси.

Когато разберем, че е същият като другите, отново ще има развенчаване на митове и качване на кръста, но пък партията ще е усвоила достатъчно власт и пари. И тогава отново следващия проект.

Докато не дръпнем щепсела /щепсел, а не щекер беше, нали?/, нищо няма да се промени и ще ни пробутват все по-некачествени копия от политическите си проекти.

Елена Гунчева-Гривова