26.04.2024

Дали ще спрем да купуваме азерски газ след като Азербайджан нападна Армения отново? Впрочем Илхам Алиев диктатор ли е или убеден демократ?

Тези въпроси няма да получат отговор, защото ЕС и САЩ определят кой какъв е в света. Ако им свири по гайдите без много приказки и разрешава да бъде ограбван от мултинационалните им компании е добър диктатор. Ако не позволява грабежа значи е лош и трябва да бъде убит. Толкова е просто за разбиране! И за осъзнаване.

По-важното е, че руснаците нямат чипове и по тази причина крадат перални от Украйна и взимат оттам чиповете. Трябват им, за да правят ядрени ракети и всичко друго необходимо за военната индустрия. Тъй прочете в доклада си фон дер Лайнен, която освен да управлява целия ЕС докато потъва към дъното на океана е много запозната и с чиповете на пералните. Иначе никак не е лошо, че виждаме съвсем ясно нивото на европейската бюрократична твар, която ни убеждава чрез пълна хипноза, че е съвсем нормално да си член на клуба на богатите и да живееш като африканец. С много чипове от перални в джоба!

Чак сега се досетих защо руснаците взимат бикините на украинките, както твърдят същите тези европейски бюрократи. Според мен от тях произвеждат метан, който пък ни го продават на нас и така ни държат в зависимост. Няма бикини, няма газ! Трябва да признаем, че руснаците все пак са първа нация техническа, защото не се сещам за друг народ по света, който може да прави от перални ракети и от бикини газ. Голяма жена е Лайнен! Разкри пред света какви ги вършат ватенките и сега ще ги сложим по-лесно на мястото им.

Сега, когато българите плащаме азерския газ, обаче, финансираме ли войната срещу Армения или не? Или тези работи се отнасят само за руския газ, а за другите не важат?

Николай Марков