23.04.2024

Анастасия Гешева

Ако Гешев беше тръгнал да разследва Копринков и американската намеса във вътрешните работи на България, щях да кажа, че да, опитват се да го убият заради опасността, която той създава за глобалистите на родна територия.

Той имаше покана да постъпи точно така. Вместо това Гешев даде изключително тъпо интервю за Волгин, в което доказа защо е тотален гьон в професионално отношение, тъй като бях позабравила последните 3 години.

Също така той направи две ключови изказвания, с които доказа, че изобщо не е излизал от къщичката на глобалистите. Каза, че Украйна му е приятел, разбира се и че ще арестува Путин. Интересно ми е кого точно Гешев арестува в кариерата си, че се има за такъв Супермен?

При тази моя лична експертиза на ситуацията около каскета, днешният атентат е многоходова разработка за втърдявване на проамериканската власт у нас.

Кой се опитва да го убие, като Гешев не разследва никого от истинските играчи на задкулисието у нас, не прави нищо извън указанията на Козяк, нито пък разследва един куп груби нарушения на конституция, закони и престъпления? Такива „атентати“, като на 11 септември 2001 година например, служат само за параван, сценка, предтекст за въвеждане на диктатура чрез създаване в обществото усещане за опасност. То ние сме в диктатура де, ама явно нещо не върви като хората в нея, щом се налага да се разиграват подобни спектакли. Още първите коментари на експертите показват точно това – случаят много удобно ще бъде използван за ЗАСИЛВАНЕ НА ПАРТНЬОРСКАТА ВЛАСТ над България. Отдавна не ядем доматите с колците, ей!

Да бъде сравняван Гешев с Фалконе е просто възмутително за паметта на италианския магистрат, истински отдаден на спасението на родината си и народа си от мафията!!! Загинал геройски за свободата на народа си. 🔥🔥🔥