23.04.2024

Мили българи,
Нека на 31-и декември и 1-и януари най-сетне направим това, което трябваше да извършим още много отдавна.

Нека изключим телевизора, радиото, компютрите, телефоните, ютуб и слугинските сайтове! Нека запушим очи и уши за новогодишните „приветствия“, отправени към „простолюдието“ от страна на българския и всякакъв политически „елит“. Нека посрещнем Новата 2023 година, без умовете и сърцата ни да бъдат атакувани от поредните пошли измами и обещания на овластените лумпени.

Президентът и партийните шарлатани от всички възможни разцветки, не трябва да получат достъп до душите ни в новогодишната нощ, в която се решава съдбата на народите в бъдещата година!

Измамата е най-силното и всепроникващо оръжие на сатаната и неговите изчадия! Трябва да им дадем разберат, че са разобличени завинаги. Че не само не им вярваме, но не искаме повече да ги чуваме и виждаме!

Нека се почувстват изолирани и низвергнати! Нека разберат, че никой от нас не се блазни от постовете и материалното им богатство, натрупано с грабежи и предателства! Че никой не им завижда! Че никой не иска да е на тяхно място! Защото през тази 2023 изгрява Видовден за престъпната измет, която продаде Род и Родина!

Никой вече не желае – по техния пъклен пример – да форсира с хиляда км/ч към пропастта. Защото трябва да е ясно – сатаната заложи капан с измамни материални ценности и всичко, що е духовно недъгаво, всичко, що е приживе мъртво, влетя в него! Нека покажем, че се гнусим от примера на тия духовни мъртъвци, които се продадоха за трийсет сребърника. Дори да са получили милиарди за предателствата си, цената на богатството им е точно толкова – стандартните трийсет сребърника! Колкото получи Юда, когато предаде Божия син!

Да отхвърлим тази пасмина като прокажена! Колкото и тя да се напряга да завоюва нашето внимание. Отделеното за нея време на знаменателни дати скверни мозъка и духа ни. Нека не отваряме духовните си врати и прозорци, през които тя да хвърля мъртвешката си зараза в нас! Нашето внимание е нейната „духовна“ храна и топлина. Лишена от него, тя ще залинее. Защото нищо друго не я крепи така, както възхитата и завистта на бедните, жадуващи да се окъпят поне за ден в нейния сатанински измамен разкош. Поне за миг да се окажат на нейно място! Завиждаш ли на престъпника, това означава, че си готов да извършиш неговите престъпления. Не му ли завиждаш – той не може да те купи, не може да властва над теб, не може да те притежаваl!

За какво да изпитваме завист към пътници, поели към пъкъла?

Бедността не бива да завижда на земното престъпно богатство. Нека оставим богатата политическа и олигархична измет на тъмно и студено – като я презрем и отхвърлим. Не мислете, че тоя начин на борба с нея няма да даде резултат. Напротив, тъкмо той е най-ефикасен! Защото унищожава честолюбието и самоуважението на паразитите, които нямат друга житейска гордост, освен изсмуканите престъпни пари. Покажем ли, че презираме постигнатото от тях, ще ги смажем. Ще се спаружат и разсипят в прах като изгнили мумии.

Ямата, изкопана между нас и тях, е непреодолима във вечността. Те не могат да се върнат при нас. Ние обитаваме два противоположни свята.

Те отдавна блуждаят в царството на смъртта. А ние се стремим към живот за нас и нашите деца. И към вечен живот за България! Животът се постига само с духовни цели и средства.

Ако излезете на площадите в полунощ на 31 декември – не слушайте речите на кметове и депутати, а се веселете от чисто сърце! Всяка дума на словоблудците ще предизвика у вас гняв и отчаяние. Накарайте ги вежливо да слязат от трибуните. Обърнете им гръб! По-добре приласкайте бездомно и ранено животно, дарете милостиня не на професионален просяк, а на скромен сиромах – и прегърнете човека до вас!

В новогодишната нощ нека не проклинаме грабителите, убийците и изменниците – а да молим Господа да им въздаде според заслугите. Той е милостив, но наказанието му за предателите на Вяра и Отечество е страшно!

Нека просто гледаме часовника си, времето – и само по него, а не по „поздравите“ на сатанистите – да прогласим и посрещнем Новата 2023 Година!

Тя е предизвестената година, в която ще паднат всички маски!

Милена Върбанова