19.09.2024

 

Гледам, вихри се кампания някаква по bTV-то – „Да изчистим България заедно“. Издокарани и фалшиво натруфени съответно в работни жилетки, с пионерски плам и комсомолско дръзновение в очите „любимите лица от ефира на bTV“ патетично декламират екологични мантри.

Подкрепям с две ръце инициативата „Да изчистим България от боклуците!“

Да изчистим България от БОКЛУЦИТЕ, като:

Политическата партия „ГЕРБ“, която представляваше и съставляваше престъпният режим на Банкянската Мутра Бойко Борисов и Мафията!

Движението за права и свободи, които години наред тотално подкрепяха и легитимираха престъпния режим на Банкянската Мутра Бойко Борисов и бяха съставна част от Мафията!

Политическата коалиция „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ (ПП – ДБ), които изпраха, избелиха и легитимираха Банкянската Мутра Бойко Борисов и Мафията „ГЕРБ“-„ДПС“!

Прогнилата и проядена от повсеместна корупция и грозно слагачество на силните на деня съдебна система, обслужваща Мафията и Мутрите във властта!

Обраслият от всестранни зависимости, раздут, разплут и верен до гроб Административен апарат на Мафията и Мутрите!

Така наречените „журналисти“ и „медии“, които години наред бяха мисирките на повикване, предоставяха на разположение целия си ефир светкавично и безотказно – и легитимираха престъпния режим на Банкянската Мутра Бойко Борисов и Мафията „ГЕРБ“-„ДПС“!

Като bTV, например – Флагманът и Синонимът на слагаческата, подлизурска и угодническа телевизия у нас!

Да изчистим България от Мафията и Мутрите – и обслужващия ги персонал, от Националните Предатели, от крадците, търгашите и мошениците, от гробокопачите на Родината!

НИКОЛАЙ РИЗОВ