16.09.2024

Тъй като ПОДполковникът, който лъже, че е полковник, Николай Марков непрекъснато се упражнява с лъжи и клевети върху сайта АФЕРА и Веселина Томова, се налага да розобличим още някои лъжи, на които той стъпва за да извайва визията си пред наивното ехале, такава, каквато му се иска, а не каквато е реална.

Пред ТВ СКАТ преди четири години ПОДполковник Николай Марков изрича:

Аз напуснах Националната служба за охрана, след като пред целия състав заявих тогава, че не искам да работя на място, където всички мои колеги служат на организираната престъпност”, обясни в телевизия “Скат” бившият служител на НСО Николай Марков. Марков разясни, че именно от това негово изказване е тръгнал конфликтът с прекия му началник.В публичното пространство, разбира се, това е представено по съвсем друг начин, защото става дума за хора с много власт и пари. Те имат възможност да изопачават истината, да плащат на медии, да компрометират”.

След като продължава да лъже, че е полковник, а всъщност е ПОДполковник, което показва единствено комплексираност и нарцисизъм, Николай Марков лъже и че сам е напуснал НСО, както и се представя като бунтаря за справедливост в НСО.

Истината е далеч по-различна и печална за ПОДполковник Николай Марков.

ПОДполковник Николай Марков е уволнен дисциплинарно от НСО.

Николай Марков е уволнен дисциплинарно заради неизпълнение на три заповеди.

Първата – неизпълнение на заповед, с която е бил задължен да се яви на 9 юни 2007 година в 9 часа за полагане на изпит по физическа подготовка

Втората – неизпълнение на заповед да положи изпит по физическа подготовка в 11 часа на 19 юни 2007 г.

Третата – използване на обидни и унизителни думи към неговия пряк началник – тогавашният зам-шеф на НСО Стоян Томчев, който е издал заповедите.

Николай Марков обжалва дисциплинарното си уволнение, но губи делото.

По отношение на обидните и унизителни думи, които Марков е отправил към зам-шеха на НСО първоначално след заведено дело е осъден година и шест месеца условно, както и да плати на Стоян Томчев 6 000 лева. На последна инстанция Върховния съд го оправдава за неизпълнението на заповедите, но го осъжда за нанесената обида, както и го осъжда да плати присъденото обезщетение от 6000 лева.

Марков обаче използва трикове с адресна регистрация и така и не плаща парите.

След дисциплинарното му уволнение, ПОДполковникът дава изявления със скандални твърдения за НСО, нито едно от което обаче не успява да докаже, въпреки помпозните му приказки.

Afera.bg