08.05.2024

Тая вечер при Герберанка Ризова някой си Проданов от БСП си позволи да произнесе следните скверни слова: „Моля ви – не ме вкарвайтв в калните борби на Мутренската война между Пеевски и Радев!“
С което най подло и мръснишки – се опитаха и от БСП да вкарат Президент Радев в криминалния контингент – след толкова години негови битки с Банкянската Мутра и Шиши!
С една дума – и Радев е Мутра!

След като от Сглобката изритаха предишния техен Главпрокурор Гешев (когато се разработи най-сетне – и нападна Мутрата) и сложиха техния прислужник Сарафов;
След като промениха светкавично Конституцията – единствено за да ударят Радев;
След като назначиха Дуловската Принцеса и конкубинка и гьозде (фаворитка) на Банкята – Деси – за член на Конституционния съд и по тоя начин овладяха и Конституционния съд!
Остана само да овладеят и Президентството!

Как така някой си Радев ще им се пречка да въдворяват „Евроатлантическите ценности“ у нас: демек да се изперат, да се натегнат на краварите и брюкселските зелки – за да крадат на воля!
Толкова е лесно: обявяваме на всеослушание всяческа подкрепа за „нещастната Украйна“ и тотално изповядване на въпросните ценности! И готово – верни до гроб на Запада и правилни отвсякъде!
И последва светкавичен удар от Господин Шиши Магнитски!
Бой – по Президента Радев!

И последва светкавичен самоубийствен удар тоже от БСП – намърданият удобно слугинаж на господин Банкянския негодник и господин Шиши Магнитски! – по Радев и евентуалната негова партия „Движение 3 март“!
Радев – единствената ни надежда в момента за някаква нормалност – в тия мрачни, зловещи и извратени времена!
И с огромната зейнала ниша за негова партия – след всичките тия брутални и нагли изнасилвания на Българското Общественото Мнение!
И откровената – предателска и продажна – българофобска позиция и политика на одиозната и мистериозна, нелепа и подлярска Сглобка по абсолютно всички въпроси от ежедневието на хората до съхранението на националната памет, държава, култура, чест и достойнство!
И поради всичко това са мобилизирани и активирани всички подвластни „всичколози“ – да тръбят, дуднат и кудкудякат, че не се виждала никаква алтернатива на политическия ни хоризонт!

Нямало да вземе Радев – каканиже БСП-лекето Проданов и Присъдружни – нищо, след поредната си партия!
Да бе, да – затова подскачате като улави и ошашавени – след изплющял по бузите ви оглушителен шамар!
Вчера – при същата тая неадекватна, стресирана и отдавна дресирана Ризова – анкетата показа резултат 65 към 33 на въпроса: нужна ли е партия АЛТЕРНАТИВА на „СГЛОБКАТА“!
Коментарът е напълно излишен!

НИКОЛАЙ РИЗОВ