18.05.2024

Делегацията в Киев изпълзя от бункера и Желязков ги поведе да целунат ръка или друга част от тялото на Зеленски!

След като членовете на „украинската група“ от българския парламент толкова много държи да се воюва до последния патрон и след като считат, че са длъжни моментално да предадат парите и оръжията на държавата ни, нека дадат личен пример оставайки като доброволци на фронта в Украйна, както и да направят дарения първо от личните си финанси преди да раздават тези на българския народ.

Аз не виждам бъдещето си и това на децата ми в бункери и окопи и не желая България да се превръща във фронтова държава. Това не е наша битка и няма нищо общо с българския национален интерес. Членовете на тази парламентарна делегация, която се кълне във вярност пред Зеленски не ме представляват! Поведението им е престъпно и политическите субекти, които са ги делегирали там ще понесат цялата отговорност за това, че въвличат Родината ни в конфликт с предизвестен печален край. Да си купуваш индулгенция като излагаш на риск живота и здравето на народа си, като системно изразяваш готовност да въвлечеш държавата си във война е национално предателство и тежко престъпление. Моралната деградация на медии и клакьори тип „полезни идиоти“, които приемат случващото се с телешки ентусиазъм и се опитват да го представят пред българския народ като нещо положително, дори не се нуждае от коментар.

Толкова нискобюджетна и инфантилна пропаганда могат да разпространяват само тежко зависими и ниско интелигентни хора, лишени от елементарно човешко достойнство. Това са политически трупове, които се опитват да оцелеят още малко кълвейки като лешояди трупа на собствената си държава. Готови са на абсолютно всичко само и само да останат на власт още някой и друг месец докато руските танкове не влезнат в Киев. Тогава всичко за тази слугинска паплач ще приключи!

Страхил Ангелов