02.05.2024

Предоставяме на вашето внимание видеото на Соня Колтуклиева и ПИК, заснето в днешния ден.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков на среща със Спас Русев. На тази сензационна гледка се натъкна журналистката Соня Колтуклиева в лоби бара на Гранд хотел „София“

Днес на 24 януари 2024 г. счупената ваза се пропука дотам, че е въпрос на съвсем кратко време тя напълно да се разпадне.

Ако все още в тази държава има някой, който си мисли, че едни и същи хора в продължение на 30 години не държат властта в България, прегазвайки с тежък ботуш всичко хуманно и смислено, само за да не изпуснат от контрол финансите и властта с които илюзорно те си мислят, че разполагат, то този човек трябва да е пълен идиот.

Защото е крайно време всеки един българин да проумее, че ДС-куклите никога не са изпускали властта в България. Всичките тези ДС-кукли днес могат да бъдат разпознати сравнително лесно – обикновено се появяват под формата на млади и успели бизнесмени или пък елегантни възрастни милионери с корени в Перник.

Днес, дори най-големият идиот е време да признае, че ако продължи да си мисли, че Пижо и Пенда не са гей двойка, значи трябва да напусне „кораба“. Ако не го направи той е обречен завинаги да вярва в магия или някаква конспирация, но никога няма да събере характера, за да погледне и да види нещата, такива каквито те просто са.

Сглобката е собственост на хората, които я сглобиха. Киро е нечия собственост. Асен Василев също. Даниел Лорер също. Васил Терзиев също. Дори Бойко Борисов и Делян Пеевски също са нечия собственост. И сега да ви попитаме, ами ако днес има монопол на пазара, от една определена Компания, то чия собственост си мислите, че са те?

Да. Най-вероятно познахте.

В нашия частен случай обаче, искаме само да приветстваме г-жа Соня Колтуклиева. Евала Соня – идеално ги хвана!

Да им е честито на младоженците!

Източник: MEDIAMALL