19.04.2024

Страхил Ангелов

Дефиниция за „модерен“ ляв: ваксиниран, ядящ насекоми енергоспестяващ трансджендър педофил, който тича увит като пащкул в украинското знаме (може и друго след приключване на проекта)!

Модерният ляв не работи, той получава грантове и води битка за свобода „ОТ“ всякакви предразсъдъци и стереотипи – особенно основани на пола. Най-вече воюва срещу всевъзможни задължения и счита, че има само и единствено права, които някой постоянно се опитва да нарушава и отнема. Той затова винаги е на барикадата и за него революцията никога не приключва – той там живее.

Всякакви групови идентичности като раса, пол, религия, нация му пречат и той ги мрази и презира! Силно ненавижда държавата, която му налага ограничения и затваря в клетка свободно реещия му се дух и гадното и подтисническо законодателство, което му пречи да сключи дългоочаквания брак с любимата му козичка! Той няма дом и Родина – твърди, че е „гражданин на света“, въпреки че такива паспорти все още никой не издава.

Модерният ляв не учи и не чете, защото си знае всичко и затова е умен и много красив. Всеки, който не е като него е путинист, хомофоб, Бай Ганьо, националист, комунист, фашист и въобще глупав долен мръсник, който пречи и най-вече замърсява и отравя околната среда. С две думи, всички не модерни и не леви са нямаща право на живот ретроградна, спъваща прогреса, мракобесна биомаса.

Това е то – модерност – и то лява, европейска!

Страхил Ангелов