19.09.2024

Прочетох информация, че от „Възраждане“ с този списък, който показаха били улеснили ПП-ДБ в усилията им да отменят промените в Закона за предучилищното и училищното образование, свързани със забраната на ЛГБТ пропагандата.

Казвам ви го сега, прочетете го внимателно и си го набийте в кратуните:

‼️‼️‼️

Всеки, който подкрепя и разпространява подобни твърдения, трябва да е наясно, че по-скоро го приемам като преминал на другия бряг.

1️⃣ Аз знам, че цялата власт е в ръцете на народа.

2️⃣ Ако подобен законопроект се появи на сайта на Народното събрание ще бия тъпана и вярвам, че всеки родител и всеки гражданин, който не желае децата и внуците му да бъдат подложени на психологическа манипулация и обучение чрез ЛГБТ пропаганда, ще излезе на протест. Без значение дали това ще се случи в сърцето на столицата или пред кметството на всяко населено място в страната и тези хора няма да отстъпят, докато народните представители не сложат край на това безумие.

3️⃣ Благодарение на Интернет знаем за случващото се в други „модерни държави“, знаем за бума на психични разстройства след подрастващите, знаем за самоубийствата на хора, което са сменили пола си, но искат за променят отдава живота си.

Вече сме правили такава спонтанна организация за ЗСУ през 2019г. и Похода за МИР през 2023 година.

Абе хора, хораааа ….

Отнеха ни земята, водата и подземните богатствата.

Децата ни са червената линия, до която се надявам никой от следващите 240 да не посмее да припари .

Защото…

Допускам, правя обосновано предположение, че този път реакцията на родителите няма да бъде мирна, няма да бъде и тиха.

Ако народните представители не прекратят тази лудост, ще се сблъскат с волята на един разгневен и нямащ какво да губи народ. Няма да има отстъпление, няма да има примирие – ще защитим децата си на всяка цена и с всички средства.

Лилия Божкова