20.09.2024

Анастасия Гешева

Джендър идеологията е пълно антибожествено учение, отричащо Бога и борещо се с Бога. Сега разбирам защо хората, които го създадоха, имат такава сила и власт. Защото им е дадено, за да се изпитат хората и обществата и ние наблюдаваме изпита с очи и уши. И участваме в него! Когато изпитът свърши, всеки ще отиде там, където трябва. Не може просто да кажем, че тази идеология е вредна или опасна. Важно е да се осъзнае, че тя е антибожествена!

И още нещо ми е интересно. След като западният културен модел създаде феноменът Джоан Роулинг, една съвременна Пепеляшка, която от бедна и неизвестна се превърна в ултра богата и мега известна, сега как същият този културен модел я сваля от пиадестала, на който сам я качи. Тя е продукт на ентъртеймънта, който движи Запада в може би най-класическия пример за пълна трансформация. И сега я изтриват, защото се оказа, че тя отказва да се подчини на безумието, в което участват 99 % от „КУЛТУРНИТЕ“ дейци. Унищожаващо здравият разум е фактът, че актьорите от филма за най-известното дете в света, които станаха известни именно благодарение на нея, се отрекоха от нея. Тогава защо не върнат космическите хонорари, които получиха за Хари Потър, какъвто филм изобщо нямаше да съществува, ако не беше Роулинг?!?

Аз съм съгласна да я отричат, но мисля, че цялата културна развлекателна индустрия трябва да плати всички пари, които спечели от нея. Хари Потър не познавам, но Корморан Страйк ми е любимец и с удоволствие наблюдавам борбата и с безумието, подкрепям я и и помагам. Джоан Роулинг вече се превърна в истински паметник на времената на богоборците, но не защото тя им беше икона, а именно защото тяхната собствена икона ги разобличава!!!

Понеже няма какво друго да направят, глобалистите ще се опитат да наложат още по-тежка цензура за истината за Украйна. Говоря за у нас. Хайде, давайте, въведете забрани за проруски гласове и да видим. Все някой микрофон ще се окаже включен и ще лъснат още неща. Впрочем близкото бъдеще е на разкриването на информация, не на скриването и. Така че всички опити за цензура ще се провалят много бързо. Пак питам, някой съветва ли нашите политически пауни какво е времето извън носовете им и извън коловозите, които си построиха и гарата на Козяк? Антъни Бликнен е политически труп, защото демократите този път и с машини и с ала бала няма да спечелят изборите, освен в Калифорния, меката на извращенията. Демократите и предния път не спечелиха изборите, а в 2022 ги загубиха, в Конгреса. Та, че Блинкен се обадил на Габриелът нищо не означава. Чудя се какво ще прикриват, то извира отвсякъде!

Анастасия Гешева