20.04.2024

Не, не принизявам перото си като пиша срещу тази гнусота. Тя трябва да бъде разобличена. Става дума за новата сапунка, която измести Сашкиадата от първите страници на жълтопарцалната преса и сороските сайтове. Новата сополива сага за красавицата, изнасилена и пребита от мъжа – чудовище.

България минава за „мачовска балканска джунгла“ в очите на евроГейците. Ето защо всеки известен български мъж, прочул се не с предателства и кражби, а с талант и красота, всеки горд хубавец, подир когото тичат тълпи почитателки, всеки „мачо“ – трябва да бъде обилно напръскан с клеветническа скверн и рамазан в уличната кал. А ако е възможно – да бъде дори набутан в кауша. Явно джендърската сган у нас си е избрала този път за мишена театралите – актьори и режисьори. Защото никак не е случайно, че мадам В.Кръстева-Доган, обвинява Морфов тъкмо с думата „насилник“, който едва ли не е посегнал на честта й „като жена“. Срамна, подла – но хитро недоизречена – инсинуация.

Докато още предишните случаи са горещи и парят „во язицех“, ето ви и новият слузест сериал – „актрисата Диана била изнасилена и зверски пребита от колега“ … преди пет години! Е, как да ми дойде на ума руския виц „Приятно вспомнить“. Вие чували ли сте някога жертва на изнасилване да се оплаква подир пет години, а досега … да си е мълчала, „защото няма да й повярват“( освен в клеветническите епопеи срещу Асанж и Тръмп )? „Защото насилникът имал авторитет в гилдията, а тя държала на кариерата си“! Къде дават така? Щом са те изнасилили и пребили, отиваш веднага в полицията и си вадиш медицинско свидетелство! После се разбра, че не била изнасилена, а само е яла бой. „От колегата си Емил Марков, с когото имала страстна лав-стори“ – тръбяха до вчера жълтите страници. А днес, видиш ли, Марков е заменен на позорния стълб от Юлиян Вергов, с когото дамата ( също?) е изтанцувала страстен валс? Само че работата стояла така – любовницата-еднодневка, усещайки симптомите на неминуемото охлаждане и зарязване, интригатствала пред съпругата на актьора и си позволила да оплита в своята паяжина дори малолетната му дъщеря! Тероризирала непрекъснато бившия си любовник на снимачната площадка на „Откраднат живот“, държала се с него предизвикателно и подигравателно – даже се осмелила да прави сексуални намеци за детето му от сорта „ако поискам, ще я имам и нея“ ( според споделеното от Вергов пред колегите му, статия в последния брой на „Уикенд“ от 3.12 ).

На мястото на Вергов ще пребия тая харпия и ще отида с гордо вдигната глава да я излежа в затвора. Ето защо е мълчала пет години – защото си е заслужила пердаха. И трябва да се благодари, че й се е разминало само с това.

Такава ви е „жертвата“, соросоиди. Такива са всичките оплаквани от вас „жертви“. Целта е разръчкването на всякакви подобни битови скандали, ако ще и от Адамово време, за да се размирише на „насилие над жените в България“ и страната ни да бъде принудена да се присъедини към трансхуманната „Истанбулска конвенция“. Без оглед на каквато и да е справедливост. Без оглед на елементарен морал. Без оглед, че „жертвата“, фотнала се с размазан грим – уж насинено око – първа е посегнала да оплете в мрежите си малолетно дете – и е отправила по отношение на него – вероятно – недопустими безсрамни заплахи.

„Уикенд“ заявява: „най-вероятно отсега нататък звездата на българското кино ( Вергов ) ще има сериозни репутационни и дори съдебни проблеми …“

А „репутацията“ на кака ви Диана навярно ще стигне астрономически квоти с подкрепата на джендърите! Само че аз отсега нататък никога няма да си купя билет за театрална постановка и за филм, в които тя участва. Жалките инсинуации на сосорската „платформа“ Площад Славейков“ отдавна избягвам да чета. Освен с цел разобличаване. Там се „изявяват“ първично и вторично неграмотни сноби. Призовавам и вас, достойни българи, да бойкотирате всеки опит на Сорос да влезе под кожата ви със сълзливите си фалшификати.

Разбира се, скандалът с „изнасилената Диана – девствената богиня Атртемида“, както и „случаят Сашко“, благодатно се използва от мисирки и политици за димна завеса, скриваща реалните проблеми на българското общество.

А с Емил Марков – първият разпънат на кръст – какво стана? Никой не му се извини за калното блато, в което бяха хвърлени той и семейството му – „по погрешка“. За опетняването на неговата репутация няма виновни.

Милена Върбанова