17.05.2024

Искате да говорим конкретно.

Преди няколко дни, през очите на целия свят, украинския президент, а преди това клоун – Зеленски, награди с почетна държавна награда „командири от полк Азов в Мариупол“.

Тези „командири“ бяха идиологически и военни лидери на един от четирите за тогава паравноенни нацистки групировки. Техен логистичен център и щаб квартира беше в гр.Мариупол и именно от този град тръгваха нацистките подразделения за прочистване на цяла Източна Украйна, от украински граждани с руско етническо самосъзнание.

Паравоенните структури на полк „Азов“ бяха метастазирали цялото административно, икономическо и социално управление на град Мариупол и околностите му. Това се знаеше от Зеленски, както се знаеше и какво вършат тези престъпници срещу човечеството.

И въпреки, че 2/3 от човечеството вече знае това, символичната награда за освободените от Турция командири свърши работа – да активизира нови нацистки настроения в цяла Украйна. Друг смисъл за цялата тази държавна представителност няма.

Така наречените „Азовци“ – героите от Мариупол наричаха себе си Бандеровци. По същият начин както се наричат и до днес всички последователи на Степан Бандера – идеолог на нацисткото украинско движение по времето на ВСВ.

На 30.06.1941 година именно Бандера и неговата нацистка организация провъзгласяват създаването на украинска държава. Сами може да направите изводи, че това е дело на нацистки офицер, какъвто е Бандера, извършил нечуван и до днес геноцид на цялата територия на Украйна по времето на ВСВ.

Днес той е обявен за „национален герой на Украйна“ и въпреки осъждането на нацистката идология от ООН, той е свято име за така наречените украинци-бандеровци.

И въпреки всичко това, пропагандната машина на ЕС и НАТО, която се включи на страната на украинския нацизъм, твърди, че това са „руски опорки“.

Аз не разбирам Бандера, бандеровците, кланетата които извършиха с помощ на самия Зеленски, невинните украински граждани с руско съзнание които избиха преди Русия да се намеси, пандемичния нацизъм който се развиваше и развива в Украйна или фактът, че Украйна беше най-престъпната държава на европейския континент, са лъжа.

Не господа, всичко казано по-горе е истина и вие разчитате, че не можем да го докажем по надлежния ред.

Проблемът тук е, че този „ред“ е във вашите ръце и вие искате да налагате чрез него лъжи, смърт и вашите лобистки интереси. И жертви на това сме всички.

Добрата новина е, че ще изгубите и последната си битка! След това, знаете.

Николай Марков