09.05.2024

„Мен хулите не ме смущават,

врагът с които те покри-

аз знам, аз вярвам, че си права,

когато съгрешиш дори!“

(„Към Партията“ – Хр. Радевски)

Дръжте се, пичове – пристига Володимир Зеленски, Гигантът на Мисълта и Действието, Бащата на Украинската демокрация, Особата, приближена на Американския президент и негов Наместник, верен Лакей и Послушник, и удобна подръчна Маша за налагане на американските интереси в постсъветското пространство!

И сега като се люшнат и завихрят едни тържествени шпалири и церемонии по мегданите и залите на клетата ни, обрулена и опоскана, държавица – като се наредят в трепетно ожидание и в стройни редици българските Евроатлантици!

И като почнат да се леят като из ведро – не че са спирали някога – хвалебствените войнолюбски дитирамби от целокупния местен, подут от плюскане, възторжен и до себеунижение верноподанически, Евроатлантически планктон!

Защото е казано:

Володимир Зеленски е божествен човек и човешки Бог. Затова никой не може да го съди.

Той притежава неограничена божествена власт.

За него на земята е възможно всичко, което е възможно за Бога на небето.

Всичко, сътворено от Володимир Зеленски, е все едно сътворено от Бога.

Неговите заповеди трябва да се изпълняват като Божиите заповеди.

Само един Бог е подобен на Володимир Зеленски.

Володимир Зеленски има власт над небесните и земните дела. В света той е това, което олицетворява Бога, той е душата в тялото.

Властта на Володимир Зеленски е по-висша от всяка друга власт, защото тя, един вид, се разпростира над Небето, земята и преизподнята, и словата на Писанието, „всичко се покорява под неговите нозе“, се отнасят единствено за Украинския Президент.

Всичко е във властта и по волята на Володимир Зеленски и никой и нищо не може да му се противопостави.

Ако той повлече със себе си в ада милиони хора, то никой няма правото да го запита: „Господин Президент, защо правиш това?“

Господин Президент, докога ще правиш това!

НИКОЛАЙ РИЗОВ