19.09.2024

Доживяхме да видим и олимпийски гей парад! При това го предаваха на живо по всички телевизии по света. Нещо като Евровизия ама обвързана не с пеенето а със спорта. Най-накрая някой се сети!
Но имам няколко забележки:

Първо. Никой ли не се сети за нахлузи един презерватив на Айфеловата кула? Хем да я пази, хем да добие по-съвременен вид?

Второ. Хора, нищо не направихте за ексхибиционистите! Определено липсваха около десет хиляди мъже по шлифери, които да запознават широката общественост с техните потребности! Ма, мислете ги тези работи.

Трето. Това с откриването на олимпиадата да не е в стадион е гениално. Представете си как ще наблъскате 50 хиляди гейове на един стадион? Не-ре-ал-но е!

Четвърто. Сена хубаво я вкарахте в празника, но някак липсваше розовото. Можехте да пуснете сто тона розов олимпийски латекс да оцвети баналността.

Пето. Адски дразнещо беше, че Мария Антоанета не показа някакъв втори план. Къде по-креативно щеше да бъде вместо да я дават обезглавена да я дадат със сменен пол. Представете си я по пенис при това черен (защо не?) и после ми опонирайте.

Шесто. Имаше един боядисан в синьо. Имаше уплашен вид. От менюто ли беше? Не се разбра. Като вкарвате такъв персонаж поне го изяжте. Така хората да ще разберат какво е искал да каже автора.

Седмо. Само едно дете в оргията? То, дете ли беше или някакъв недорасъл пълнолетен – от гримът не се разбра. Ама ако е било дете вие наистина се ебавате с педофилите. Това дете кой и какво първо? Някак не му отива на такъв форум такава оскъдица. Деца ли няма? Що ли?

Осмо. Онази дебелата от композицията защо не беше по-дебела? Няма ли по-малко дебели или ви е ограничено въображението? Тя мис Америка отмах може да стане вие и се притеснявате на олимпийските тлъстини? Плюс това точно тя можеше да изяде онзи синия и нещата щяха сюжетно да се подредят.

Девето. Никой не се сети да въведе шести кръг в олимпийското знаме. Розов, разбира се. Ама е разбираемо. Ако се вкара шести кръг ще последват седми, осми, девети и така нататък. Няма да прилича на знаме а на синджир.

Десето. Онова накрая не беше никакъв конник на апокалипсиса. Беше д,Артанян, който се връщаше от командировка. Луи 14 на път за външната тоалетна във Версай. Беше Версенжеторикс преял с ламарина. Беше състезател по конен спорт излязъл от манежа. Беше розово пони, бе! Забелязвайте ги тези работи и тогава говорете!

Иначе, много съм доволен. То не беше креативност, новаторство, каквото щете. Парад на нормалността и свободата. Обединяващ фактор. И светът стана някак по-сплотен и по-мирен. Браво!
Очаквам догодина да се поправите и да спретнете още една олимпиада. Този път без грешки.

Емил Йотовски