03.05.2024

Герп дойдоха на власт като обявиха, че няма дясно, няма ляво, даже ББ с възхита говореше за ТЖ, обаче щял да пребори мафията (помните ли?) – така спечели с мнозинство изборите. Годината бе 2009 г. Преди това беше кмет на София от 2005 г., преди това шеф на МВР. Едната групировка прочисти някои опърничави от другата групировка…

След свирепо окупиране на цялата държава, Герп рязко станаха антикомунисти, дедото на ББ се оказа убит от комунисти, той е преследван, докато яде филията с мас, нищо, че е член на БКП… Така алиби за престоя му във властта беше антикомунизъма, с него влизаха в партньорство в Общината с десните антикомунизди я за рутене на паметници, я за друго нещо… Пък и все пак в Европейския парламент и Герп, и десни са си заедно в ЕНП.

К. Петков и Асен Василев – влизането им във властта става чрез служебното правителство на Президента – няма ляво, няма дясно, взимаме гласовете на Радев и левите, събираме и от разлюлянато дясно, зелено, и други отломъци – Обединяваме се, хвърляме Герп у затворите, особено Биби, ще строим живота нов, България има пари, само дайте цялата власт.

Поява на ПП – няма ляво, няма дясно – ще строим живота нов, ние сме обединители, важното е да хванем корумпетата, да осъдим ББ, пари в България има много… (Няма да забравя загадъчните усмивки на Асен Василев като сладострастно повтаряше – пари в България има много… ). Да не забравяме – тогава ДСБ и ДБ силно мразят ПП, щото им крадели гласовете 🙂

Правителство на ПП и партньори – всички сме обединени, няма ляво, няма дясно – ще строим живота нов, корумпетата в затвора, парите ще ги наредим, важното е, че сме обединени срещу Герп.

Начало на войната – Путин е злодей, ние сме антикомунисти, смърт на комунистите, рашистите, ватенките, моцкве, али-бали, Корнела се кълчи с тях по манифестации…

Избори – ДСБ и ДБ вече не мразят ПП, щото няма влизане иначе в парламента, но пак щели да борят ББ и Герп, разбира се и комуниздите.

Ново правителство – смърт на комунистите, ние сме евроантлантици, ние се коалираме с другите антикомунисти, борбата с корумпетата приключи, защото сме антикомунизди от седмия ден само ние ППДБ и Герп, така мутрите и мафията се оказаха легитимни антикомунизди.

Местни избори – сички мутри и цЕлата мафия сме заедно, защото сме антикомунисти, а, забравих и антифашисти 🙂 – смърт на Възраждане – кумяняги-фашаги.

Опс, пардон – имаме кмет – дете на ДС, бизнесмен, обединител (повече от сигурна съм в това – генерали, ДС, мутри, герп и ппдб са заедно), казват – с него щели пак да преборват комуниздите и Герп (викат от Спаси София), щото в Общината Герп са лоши, а в Парламента партньори!

ДОКОГА, БЕ, ЩЕ НИ РАЗИГРАВАТЕ ТОЗИ ЦИРК???

П.П. А Биби, като стар интригант, днес им се разсърдил, че що не му казали за новия кмет Терзиев, та да го извадят заедно за изборите, нали са коалиция. Ми, нали ви казах – чаршафа със срамното червено петно от младоженската нощ го извъртяха вече на центрофугата. Даже ППДБ днес спасиха имунитета на ББ в едно с Герп и ДПС – разбирам ги, така е партньорско, ама защо така ги е срам да си го кажат?

Какво ли обещахте на Посолството, че сте готови да бъдете политически изнасилвани ежедневно, О, антикомунизди от седмия ден?

Относно украинския сценарий и възможен ли е у нас?

Да, правят се опити, но сценаристите не познават българския народ – ние не сме украинци!

Гергана Пирозова