22.05.2024

Недялко Недялков

Путин щеше да умре от рак до края на 2022.
Да бъде свален от вътрешен преврат през април 2022.
Да му свършат бомбите и парите.
Държавата му щеше да се гърчи от глад и мизерия заради санкциите.
Това – по данни на американското и британското разузнаване, както и на световния мошеник Христо Грозев.
Е, случи ли се?

Докато все го отписваха, почти половината държави от НАТО и ЕС смениха премиерите и правителствата си.
Сега чакаме и в Америка.
Междувременно храбрецът Зеленски отмени изборите в Украйна и управлява служебно, извън всякакъв мандат.
Уж заради войната, но пък не е спрял футболния шампионат…
В същото време Путин ще се яви на избори като пич. Над 80% от руснаците го подкрепят, според всички анкети, включително и на западни социолози.

А Байдън е с най-ниския президентски рейтинг за всички времена, цял свят се подиграва на сенилността и очевидната му неадекватност.
Сенатът на САЩ замрази милиардите за Киев. Великата им „контраофанзива“ се провали. Режимът на Зеленски приключва, след като заради него на фронта погинаха милиони украински мъже. Все повече западни лидери искат мирни преговори и признават, че Украйна няма как да спечели тази война.
Само нашите тъпоъгълни лакеи и национални предатели се инатят и въртят теманета на Кокаинчика, за да се подмажат на Демократическата, а по същество Комунистическа партия в САЩ.

И за да оправдаят съществуването на извратената си „сглобка“, в която Пеевски обича поравно Борисов и Петков и чрез която крадат и безчинстват, както и турчин не е вилнял по тези земи…
„До пълна победа на Украйна“, перчи се онзи ден клетият шеф на парламента Росен Желязков, докато бутафорно се настанява до Ивайло Мирчев в „бомбоубежището“, а телевизиите на Пеевски и Бай Спас ги снимат задъхано…
Аз това бих го разбрал, ако Желязков иде на фронта и се бие за Зеленски. Ако даде личен пример, вместо да набърква във войната България и да говори от името на българския народ без дори да има решение на Народното събрание.

Недялко Недялков