19.09.2024

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Дрисли отново разцепи мрака. След като се изказа, че традиционното българско семейство се състои от тъпак и тъпачка, в коментар заяви, че нея моралът на потури, цървули и тъпаци не я интересува.

Тъй като по случайност и въпреки нежеланието ми узнахме, че има и мъжки Дрисльо, то подозренията са, че Дрисли са семейство – Дрисльо и Дрисла Дрисли. Със сигурност не са традиционно, тъй като съм виждала снимки на Дрисльото, решен в розАво, с прическа на папагал, изкаран с перата напред през клетката и гушкащ малка булонка или някакъв друг вид дребен дзвер.

Дрисли е раждана във Версай. Вероятно правена по нетрадиционен начин, нищо чудно правена на ръка и събирана на шпагат по килима. Изискана работа, не кат нас – простите цървули, правени от мъж и жена чрез традиционни работи. Също така Дрисли не иска традиционно семейство. Иска извращения, вероятно изкривената й душица жадува за други неща. Знаем, че подкрепя всякакви извращения. Както и украинци, което не изключва първото твърдение, а го потвърждава.

Доста е жалко. Навремето беше добър журналист. Сега е станала само една жалка изтрещяла женица, която се опитва да привлече внимание със скандали. А всъщност става само за смях….

Елена Гунчева-Гривова