03.05.2024

Никакъв смисъл няма да се обръща внимание на всички приказки у политиците по изборите и след тях. Защото доказано те едно говорят, друго правят, а накрая става така, както иска Посолството.
Загубена кауза е анализ на партийната активност за вътрешния живот.
Възможно е и по-натам да пиша пак това. За България няма абсолютно никаква полза от нейните евродепутати в ЕС. Доказано!

Единствената полза е за българските евродепутати, които генерират огромни заплати и стават богати.
Всякакви приказки за това кой щял да влезе в ЕС и от коя партия са за пълни наивници, за хора, които не познават работата на ЕС като глобаслистка структура, които не познават геополитическата логика на глобалистките институции. Те са само фасада, с която никой от същинските управляващи ЕС не се съобразява. Брюксел е необходимата външна сцена, с която да се оправдае илюзията, че ЕС е демокрация. Същинските решения се вземат от хора и кръгове, до които точно българските депутати в ЕС нямат и никога няма да имат достъп. Българските евродепутати в Брюксел не могат и никога няма да могат да окажат каквото и да е влияние на тази рушаща се организация. Те също са фасада.

Няма значение дали са специалисти или артисти.
Евродепутатсвото е източник на лични пари и нищо друго. Никога досега не съм гласувала на евроизбори. Че аз този съюз не го искам по подразбиране!
Евроизборите у нас са чиста форма бла-бла и нищо повече

Анастасия Гешева