01.05.2024

Анастасия Гешева

Светът навлезе в зоната на дълбокото противопоставяне на глобализма. Точно в момента се пресича линия, която ни въвежда в положение, в което ще се разрушат старите форми, а нови още няма. Досега беше прелюдията.
Отново напомням, че се водят няколко вида горещи войни.
Икономическа.
Информационна.
Хибридна.
Военна.
Ние българите участваме и в четирите, като по четвърта точка засега сме само логистично и пропагандно управленски. В другите три участваме интензивно. И все пак у нас войните вървят по-леко.
В ЕС тепърва предстоят тежките и драстични военни резултати.

Саудитска Арабия официално ще подаде заявка за включване в БРИКС.
Може би затова са приготвени цветни революции и за там, след Иран. Глобалистите съвсем явно си го казват – Целта им е децата родени в и след 2000 година. Аз нямам нищо против цивилизацията и еволюцията на народите. Те трябва и ще се развиват. Но категорично не приемам цивилизацията и еволюцията на Сорос – Шваб – Гейтс, което е в основата на глобализма сега и по същество представлява обратното – децивилизованост, инволюция, дехуманност и дечовечност.

Европа ще бъде разрушена без да е участвала във военни действия. Тя ще се върне 100 години назад. Това е мнението на всички нормално мислещи и виждащи експерти. Днес обаче си мисля, че щом това е неизбежно, то тогава ще го обърна наобратно и ще кажа позитивната му страна. Ако ще се върнем 100 години назад, ние в България вече се върнахме при ГЕРБ, то това ще бъде ревизия и поправка на развитието в последните 100 години. Хубаво, глобалистите ще успеят да унищожат Европа, но това ще бъде и техния край. А здравите сили на живота никой не може да ги унищожи и съвсем очевидно те ще намерят много по-добър начин на развитието на обществата. И аз отсега знам какъв ще е. Ляв, социален, истински комунистичен. Да, да, знам, ха-ха-ха! Ще се смеем заедно след две три години, като започне да идва.
Това сега, което наричат ляво, няма нищо общо с лявото. Но това е друга тема.

Вероятно локално ще има евро-атлантически райски зони, в които ще бъдат настанени съответните групи хора. Как точно ще стане, все още не ми е ясно. Но ще се разделим физически.

Русия даде първи сигнал, че смята да замрази дипломатическите отношения със Запада. Лавров съобщи, че не виждат смисъл да поддържат мисии, членства и присъствие на различни нива и видове дипломатически представителства на Запад.
Логично.

Относно военните действия.
Положението за Украйна е месомелачка. Поредната.
Положението за Русия е същото като досега. Русия ще пази своя човешки състав и населението в Украйна по всякакъв начин.
Предстои голямо сражение за град Херсон. То ще бъде разгърнато тези дни, за да може Зеля да подпомогне демократите за изборите на 8 октомври с победа над Русия. За целта към Украйна пътуват и вече пристигнаха поредните доставки с оръжия от Запада в Полша.
Тук изрично подчертавам ситуацията спрямо Израел, по официални данни на Русия.

Украйна е поискала ПВО официално вчера.
Отговорът на Израел не е дошъл официално.
Всеки момент ще разберем какво бъдеще ни очаква.

Изрично обръщам внимание на интервюто, което вчера генерал Суровикин даде и което ще се опитам да кача тук, със сигурност ще го кача в Телеграм.
В него надлежно е описано какво ще прави РФ в близките седмици. После някой натовец да не каже, че не е разбрал.

Външно се крепим на един конец. Глобалистите успяват видимо навсякъде и във всичко.
Вътрешно сме супер мощно закрепени в истинския път на човечеството. Вътрешно глобалистите търпят поражение на всяка крачка. Но чрез медиите и платените, или предалите се политически елити, не може да се види падението им.
Все още успяват да създават илюзията, че те управляват света.

Имам още няколко важни теми, които ще разгърна в отделни постове, защото са супер важни.

Анастасия Гешева