29.03.2024

Анастасия Гешева

Ей така, както си седим, в момента се отсява следващата доза разбиращи, хора, които реално са наясно със света.
За нула време, отново по силата на наложеното ново летоброене от световните глобалистки медии, преди и след края на английската кралица, се появи „експертното“ твърдение, че Русия е в тежко състояние в Харковска област и главното „експертно“ твърдение, че Путин губи влияние и контрол върху властта.

Това е първата точка по преброяване на разбиращите. Да, в Русия нещата са в изключително напрежение, война има и в руското общество, но силата на Путин не е отслабнала, хич не се надявайте!

Военните събития са изключително тежки, боеве се водят на живот и смърт в района, именно защото трябва да се прекърши вярата в Путин.
И не само.

Другата глупост, която налагат точно в момента е, че Англия е най-силната държава все още.
Впечатлена съм за тези 30 години колко много хора прогледнаха по въпроса за отровното зомбиране на света през така наречения „кралски живот“, чрез фокусирането в който аристократичните гнезда в ДД точат енергия от хората. Да, английската колониална система се разруши и много държави се освободиха, но английската енергийна вампирска система за контрол и източване на хората е абсолютно жива и жизнена.

Анастасия Гешева