09.05.2024

Свят ще ни се завие от това връткане, помнете ми думата. Вече започваме да се чувстваме като преяли деца на въртележка, която се е развалила и върти все по-бързо и по-бързо. И дори само поглед към ръководителите на въртележката предизвиква позиви за едни недотам приятни неща.

Академикът по сапунени мехури подаде оставка. Само върли оптимисти и освидетелствани имбецили могат да предположат, че нещо ще се подобри. Имайте предвид, че Гаргамел идва от стара герберастка школа, момата от Хаджи Димово е закърмена и възпитана в либерастката школа, засукала пари и постове в Европейския съюз. Изучила соросоидните методи и нямаща никакви скрупули да предаде и продаде Родината ни. Та тя дори не е българка. И не е женена за българин. Децата й, ако има такива, няма да са българи.

Та нима си мислите, че нещо по-добро ни чака? Да ви напомня, че направиха промени в Конституцията и вече хора с двойно гражданство ще могат да стават депутати. Очаквам бум на искания за българско гражданство от южната ни съседка, от ЕС и дори от САЩ. И може би скоро ще се наложи да има щатни преводачи в Народното събрание, които да превеждат на депутатите какво се говори. Ако българският остане официален език, разбира се. Като гледам какво се случва с българския етнос, скоро и това може да се промени.

А, честит ви Гаргамел, наивници!

Елена Гунчева-Гривова