19.09.2024

Екатерина Анева, Фейсбук

По Яворов… Когато гръм удари, как ехото заглъхва

Има нещо „хубаво“ в цялата работа. Надявам се родните каки, които с овчи ентусиазъм защитават движения като Ме too, „Нито една повече“ и разни там кухи структури на БХКЛГБТ+, движения за защита правата на еди какви си „невинни жертви“, да са си задали поне въпроса къде са тези структури и защо не направиха шумни протести в защита поне на родната Светлана, която взриви света с жеста си Х. Думичка не обелиха срещу този алжирски плъх, който живее като мъж, но избира да се бие с жени и да, забележете – за слава и медали…. (обещани и дадени!!!).

Защо шумните правозащитници в международен план не направиха протести, не заливаха картини, не се връзваха голи за Айфеловата кула и не мажеха с кръв емблематични туристически залежителности в знак на протест?

Нима кръвта на боксьорките, които този и другия изроди пребиват на тепиха пред цял свят, не е също толкова свята, колкото и кръвта на всяка друга жена по света? И само още един въпрос – дали спортистките, които тези ХУ чудовища пребиват публично и биват щедро оценявани от други ХУ чудовища „за спорта“, не са по-голяма жертва, от жените пребивани тихо у дома от мъжете си? Защото едните цял живот тренират и се явяват на най-големия и уж спортсменски световен форум и там са подложени на същински геноцид от политиката на МОК, а другите, другите живеят доброволно, в повечето случаи, с насилника и мълчат… заради стигмата от срам „какво ще кажат съседите“. А състезателките се опълчиха – сами.

Революцията Х на Светлана е малка стъпка за нея, но голяма за тези, хвърлени като гладиатори на арената на световния цинизъм форум на извратеността на МОК, наречен Олимпиада в Париж 2024. Най-мрачното и пропито от корупция, фалш, арогантност, сатанизъм и богохулство събитие на 21-ви век…

Крясъкът на тишината, драги, идва като тътена от гръмотевицата – със забавяне, но отеква дълго.
И… предстои!

https://epicenter.bg/