19.05.2024

ЕС ИСКА ДА ВАКСИНИРА БЕБЕТАТА В ЕВРОПА С PFIZER И MODERNA!

Европейската агенция по лекарствата EMA разчисти пътя на две ваксини срещу коронавирус за 6 месечни бебета.

Според Брюксел чрез ваксините на Pfizer/Biontech или Moderna такива деца също биха могли да бъдат защитени от корона инфекция. И двете ваксини вече бяха одобрени за възрастни и деца съответно на пет и шест години. Дозите за бебета и малки деца обаче са значително по-ниски.

Сега Европейската комисия трябва да одобри ваксинирането, но това се счита за формалност.

Дали на бебетата изобщо да се предлага ваксинация срещу корона обаче е решение на съответните държави-членки на ЕС.

Според експертите на EMA проучванията показват, че дори бебета и малки деца са защитени от инфекция при много ниска доза.

Според EMA след ваксинация може да се появи умора, загуба на апетит, кожен обрив или болка на мястото на инжектиране. Тези нежелани реакции обаче обикновено са много леки и продължават само няколко дни. Експертите на EMA ще продължат да наблюдават и оценяват безопасността и ефикасността на двете ваксини.

Това е официалната информация от ЕС.

В същото време шефът на дипломацията на Евросъюза Жозеп Борел заяви, че да се поддържа температура от над 17 градуса в жилището било „предателство към демокрацията и европейските ценности“!

Междувременно Pfizer съобщи в началото на ноември 2022, че вече е разработена и ваксина за бременни жени, която да „предпазва плода от Ковид“!

Ха, сега се сетете дали някой сатанист вече не е измислил решение от рода на: „предвид санкциите срещу Русия, ниските температури и нарастващата опасност от връщане на ковид 19″ да не се ваксинират превантивно всички 6 месечни бебета в ЕС“.

Планът наистина е ужасяващ и ситуацията в Европа все повече заприличва на филм на ужасите. Няма какво друго да кажем освен „Сатанизъм unlimited“!

Иван Спирдонов
по материали от „Berliner zeitung