06.05.2024

Вчера бе разпространено обещанието на служебния министър на отбраната Димитър Стоянов, че България няма да прати нито един войник в Украйна. То бе украсено и „остроумната“ министерска шега, че дори сто пъти повторено, твърдението за пращане на жива сила в Украйна, няма да се превърне в истина, а ще си остане лъжа. Демек – грозна клевета на антинатовците!

А ето как в снощните централни тв емисии звучеше същият Димитър Стоянов: „Докато управлява служебното правителство, нито един войник няма да бъде пратен в Украйна.“

Забелязвате ли разликата?

Не било по врат, а по шия!

Колко време още му остава на това служебно правителство?

Щом след изборите се състави „редовно работещо правителство“, всички обещания се изпаряват и българският военен контингент се отправя към Зеля да се бие с освободителите на България – и то не в помощ на малоруския народ, а на престъпния фашистки хазарски режим, изтребващ малорусите.

Ерго, такова правителство, „работещо“ за унищожението на три славянски народа – българския, руския и малоруския – не бива да бъде съставяно.

И то няма да бъде съставено!

Предателската сган няма да се добере и този път до властта!

Българино, не гласувай за Герб, ПП/ДБ, ДПС, БВ и измислената т.нар. „левица“! Не гласувай за тия, които съвсем открито ти заявяват, че дойдат ли на власт, веднага ще те погребат под развалините на братоубийствената война!

Лъкатушната кака от Крушовица също не заслужава твоя вот!

Не гласувай срещу България! Не гласувай срещу децата си!

Милена Върбанова