09.05.2024

Ротацията се превърна в пълен цирк. Едва ли и някой е очаквал да е друго. Групата зад Денков се заопъва като магаре пред мост. Тропа недоволно с крачета, явно чакайки анализите на общинските координатори на ПП в страната „Готови ли сме за избори“. Че последните ще им врътнат една опашата, е почти сигурно. Нали трябва да отчетат, че са работили на терен здраво. Звучи като виц.

То цялото дередже е като анекдот.

„По мое лично мнение последния ден, в който тази Габриел иска да е премиер, това ще е и последният ден на това правителство. Тя ще иска да бъде премиер и няма да иска да бъде свалена предсрочно“, рекъл Асен Василев в онзи запис, припомнен от каката Сачева из сутрешния ефир.

От ПП-ДБ умишлено саботирали.

Не е така. Искат още преговори с Рая Назарян. Още един ден в Рая на.. властта.

„Повече няма да допуснем никой да се упражнява върху ДПС и хората, които представляваме. Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме“, заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски. Защото Движението, ако се отръска, и всичките ортаци в ПП-ДБ ще изпопадат.

Няма шега!

Въпреки, че Христо Иванов сигурно вече има план. Нещо от сорта: „Не унивайте, момчета! Качваме се аз, Наско, Киро и Асен на една лодка и тръгваме към „Росенец“! Пак ще хване дикиш за пред нашите“.

Тя, работата, вече е толкова жалка, че като нищо ще го направят. Корабокрушенците от „Росенец“…

Публикация на rodopi24.blogspot.com