07.05.2024

Григор Лилов

Забравихте ли? Да ви напомня:
СЛУЧАЯТ ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ
*** Надникване в закритото заседание на съда. И някои данни защо е минавал „между капките“.
.
По време на заседанието вчера на софийския апелативен съд беше разпитана една от двете жени, за които се твърди, че са били в колата на Георги Семерджиев във фаталната нощ на катастрофата с джипа му на бул. „Черни връх“, убила две девойки. Тя влезе и излезе от съдебната зала в мълчание, а разпитът беше при закрити врата.
Велина Аршинкова е сбъркала факти от местопроизшествието и затова обвинението е поискало  съдът да сезира Районната прокуратура за лъжесвидетелстване. Съдът обаче му е отказал. Аршинкова твърди, че автомобилът е бил управляван от трето лице – непозната за нея жена. Предполага се, че тя се казва Елена Йорданова. По думите на Семерджиев това е втората свидетелка по делото.
Въпросната Елена Йорданова обаче до момента не се е явявала пред съда, нито е била открита на посочения адрес и на телефона й. Апелативният съд ѝ даде последна възможност да се яви на следващото съдебно заседание. Ако тя не го направи, ще бъде заличена от списъка със свидетели по делото.
Междувременно стана ясно, че при поредната експертиза на въздушната възглавница не е открита никаква ДНК на Семерджиев.
–––––-
Освен върху върху въздушната възглавница ДНК не е открита и върху предмети от колата.
Това е невъзможно – все пак Семерджиев е карал тази кола, тя е била негова, кормувал е. Няма как в автомобила да няма негови следи!
Няма как!
При това, по моя информация, върху възглавницата не са открити никакви ДНК следи – на когото и да било. И това е невъзможно!.
Но всичко е възможно в един случай – задържания от МВР смачкан автомобил е бил обработен много професионално за изчистване на следите.
Кой или кои от МВР?
Този логичен въпрос обаче никой не задава. И също кой знае защо, експертът не се яви на съдебното заседание, макар че е длъжен да го направи. Досещам се защо – за да избяга от въпросите на адвокатите на загиналите.
.
Бившият футболист Георги Семерджиев (тимове Ботев, Хебър, Спортист) беше привлечен към наказателна отговорност за шофиране с фалшиви регистрационни табели, след употреба на наркотици и без шофьорска книжка, за причиняване на смъртта на двете жертви и за лека телесна повреда на таксиметров шофьор. Прокуратурата посочи, че между 2008 и 2022 г. на Семерджиев са били издадени 48 акта и 6 фиша за различни нарушения на пътните правила. За капак месец преди катастрофата Семерджиев е заловен да шофира колата си след употреба на метамфетамини, но потеглил и полицията не го преследвала и спряла, не реагирала и впоследствие. И пак за капак е бил разследван за побой и за група за разпространение на наркотици.
Едва след трагичната катастрофа се разбра, че години наред той е шофирал с фалшива книжка от Швейцария.
.
Цялата тази патаклама за нарушенията от МВР се размина  само с уволнената гърла-полицайка Симона Радева (Тихомирова). Тя е била видна участничка в конкурса „Мис Силикон 2018“ Тя уредила стълба на подсъдимия, за да влезе той в апартамента, в който скри, понеже при катастрофата ключовете му някъде изпаднали. Дори и човек от специфично заведение в Карлуково ще се досети, че зад нарушенията на Семерджиев и провиненията му като негов чадър срещу закона са стояли и висши чинове от МВР.
А защо такава мамини синчета, дядови внучета, чичови и вуйчови племенници, винаги минават метър? Защото са роднини на най-висшата червена комунистическа или демократическа номенклатура.
.
Такъв е и случаят с Георги Семерджиев.
Това навремето разказах в моето разследване за случилото – каква държавна мафия излиза при разчепкване на една автомобилна катастрофа, каква сериозна наркоорганизация в роден и европейски мащаб проблясва, чие номенклатурно комунистическо роднинство е карала неокомунистическата ни демократическа държавна машина и елит да се правят на разсеяни.
„„„„„„` ПОСЛЕПИС: „„„„„„„„„„„`
Георги  Костадинов Семерджиев беше задържан в жилище  на ул. „Горски пътник” в Лозенец, на крачка от бившия „Ню-Отани”. Някои медии като Нюз-Глас твърдяха,  че апартаментът е бил на генерал-полковник  Атанас Георгиев Семерджиев – бивш демократически вицепрезидент, бивш комунистически зам.-министър на отбраната и началник на Генералния щаб на БНА, тогавашен  ръководител на военното ни разузнаване и член на ЦК на БКП. Факт е обаче, че самият генерал навремето гордо се похвали в свое интервю с него като футболист – негов най-близък роднина.
Близката рода е многолюдна, понеже ген. Семерджиев има 2 сина и внуци от тях, 1 брат и 2 сестри, които също имат деца. Но никога не са се прочували  така в обществото, както чрез Георги! И генералът, и родните му бяха известни като скромни хора – и при комунизма, и при демокрацията.
Бащата на Георги Семерджиев е с 2 брака и затова Георги си има брат – Божидар и доведен брат – Николай  Огнянов. Николай също беше спипан зад волана на алкохол и наркотици.
Давам два поста от моето тогавашно разследване:
3.

Случаят Георги Семерджиев и
ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА
*** Онова, което медиите не ви казаха за вчерашното заседание на съда. Разследва ли се наркоорганизация? – Не!
4.

ТРАНСФОРМАЦИИ
.
****** на снимките:
Георги Семерджиев е върл роден „патриотарин“, нашарен целия с родолюбия татуировки.
Един от автомобилите му, които кара.
Симона Радева – приятелка на Георги.
https://www.youtube.com/shorts/_VBOcZ9R_wo?feature=share   клипа „Шефът се обажда – Събери борците – че един досажда – аз съм шефката“, в който се размахват белезници и среден пръст, е изчистен от Тик Ток, където се появи в профила й, от Интернет, от моя профил тук, почти навсякъде от Ютуб, но намерих къде да ви го дам.

Григор Лилов