09.05.2024

Вие допускате ли, че украинските националисти или секретните агенти на ЦРУ могат да бъдат изпратени „ликвидират“ Хенри Кисинджър? По същия начин с какво толкова са „навредили“ на интересите на Украйна хора като агент Гоце, Вигенин, Вацев, Иво Христов и повечето лица, огласени в сайта „Миротворець“?

Струва ми се, че сред тях единствено  журналистката Диляна Гайтанджиева е личността, чиито разкрития наистина са накарали шайката на Зеленски и стоящата зад нея банкстерска „западна“ камарила да освирепеят. До нея се нареждат една-две публични личности – възможно „оперативно интересни“ за неонацистите.

Няма съмнение, че глобалните терористи, стоящи зад тоя сайт, целят да унищожат всеки глас, издигнат в името на истината. Но те са майстори на манипулацията, хитростта им е безгранична, натрупаният столетен опит е огромен. Те не са толкова наивни да оповестят истинските си цели. Ето защо е възможно да правят „микст“ от истински и фалшиви мишени и да огласяват „списъци“ с набелязани лица, които сериозно се различават от списъците за вътрешно ползване с истински заплашените и осъдени на смърт жертви. Този похват води до объркване, до невъзможност да бъдат взети предохранителни мерки за реално заплашените личности и до разтваряне на истината в лъжата – похват, характерен за глобалната секта.

Смятам, че основната част от имената на набелязаните „за отстрел“ български граждани не се съобщават. Ще ги научим, когато фотографиите на тези хора се появят в сайта „Миротворець“ под щемпел „ликвидиран“. А Вигенин и Първанов са „прах в очите“, фалшива следа. Както и Кисинджър – както лесно можете да се досетите.

По същия начин в „списъка“ могат да бъдат включени Бойко Борисов, ротационните Денков – Неделчева, Киро Петков, Асен Василев, Бойкикев и генерал Гном. И докато се чудим с какво толкова са разсърдили господарите си, ловният сезон на българи, смело изразяващи гражданската си позиция по отношение конфликта в Украйна, безпрепятствено ще навлезе „в гореща фаза“.

С две думи – смятам, че има тайни списъци, а явните са пълни с мюрета. Така поне сочи елементарната логика на обикновения човек, неподкрепена от никаква специална  информация.

Горните разсъждения в никакъв случай не оправдават озъбения цинизъм, с който укронацистите и техните работодатели изготвят списъци на политици, журналисти и интелектуалци, осъдени на смърт. Това е безпрецедентна намеса във вътрешните работи на държавите и погазване на гражданските свободи в световен мащаб. Всички държавни институции в България трябва по най-безкомпромисен начин да се противопоставят на този вид тероризъм, а не само формално да отбият номера с един телефонен разговор между Неделчева и Илашчук. Такъв разговор като единствена реакция от официалната българска страна, е неокачествима гавра. И тя показва само едно – че еничарската управленска измет на Колония България е действен съучастник в избиването на инакомислещи български граждани.

Милена Върбанова