23.10.2024
Светослав Атаджанов

Светослав Атаджанов

Защо главатаря на Кахал (ашкеназите), Зеленски, е все още жив?

Попаднах на интересна руска дискусия, която заслужава да бъде прочетена.

Защо все още, неизчистването на Зеленски е стратегия? Въпреки че, всички нетърпимо искат да видят това същество обесено. Но трябва да бъдат търпеливи, защото Божията мелница е много по-добра. Божията мелница мели бавно…

Съдбата на нацисткия „фалос-пианист“ трябва да стане показателна за всички, както и съдбата на Саакашвили.

Помните ли го този?

Саакашвили сега е затворен в грузинска килия, за погрома над Грузия!!! Забравен от всички – в затвора. И кое е по-справедливо – просто да го убият набързо, или това да е неговата съдба?

Така е, но със Зеленски и неговия антураж няма такъв сценарий. Това същество не е необходимо за стопаните си живо и е опасно – защото знае твърде много.

И целият свят вече разбира, че Русия умишлено не докосва Зеленски. Съвсем демонстративно – следователно самите му собственици ще трябва да го убият, което ще се отрази твърде зле на душевното състояние на техните роби в останалия свят .

Собствениците, разбира се, ще се опитат по някакъв начин да уредят този въпрос, някак да изнудят Русия към това. Само че дори и сега никой разумен няма вяра в това.

Така че Империята на лъжите, засега не се справя добре с техните познати възможности. Те са изградили хармонична схема за изхвърляне зад борда на всичките си роби като ненужни. Това ще потвърдят афганистанците.

Наблюдаваме развитието на сюжета, защото адските същества от Кахала, които завзеха властта в Украйна, трябва да умрат.

Но как ще умре всеки конкретен индивид, обаче е интрига…

Да се обясни:

1. В Русия има много имигранти от територията на Украйна, от различни поколени, които мечтаят за завземането на Украйна от Русия, за убийството на Зеленски, или други знакови фигури в обкръжението му .

За всички тях е по-лесно и по-малко страшно да живеят, защото е по-лесно да се определи един човек, или група като виновни, отколкото да се признае, че цялата ситуация е създадена от ВСИЧКИ жители на Украйна, включително и роднините им от Русия.

Обвинили сте някого и по този начин сте признали, че сте жертва на случилото се, а след като сте жертва, значи вече не сте виновни и можете да продължите да правите същото. Така ли е наистина?

Всички бивши и настоящи жители на Украйна са ПРЕСТЪПНИЦИ, защото в Украйна живеят УМНИ, ПЪЛНОЛЕТНИ, ВЪЗРАСТНИ, ОБРАЗОВАНИ и ОПИТНИ хора. Всички тези хора знаеха какво, защо и с какъв бъдещ резултат правят. Те не МИСЛЕХА, но извършваха точно определени ДЕЙСТВИЯ.

2. по отношение на убийството на Зеленски, или изобщо на някой друг – убийството няма да промени нищо. Също така хората сами се освобождават от идеите си, само когато идеята бъде призната от самия индивид за провал и когато той получи ДЪЛГОСРОЧЕН негативен опит като урок.

Тоест ситуацията в Украйна просто трябва да се доведе до край. Да се остави абсцеса да узрее, за да си изядат л@йн@т@ до повръщане всички жители на Украйна и да помнят това състояние до внуците и правнуците си! Никой не може да ти направи това, което ти правиш, сам на себе си!

Тъй като по време на съветската епоха имаше огромен „марж на безопасност“, необходими са поне 30-50 години, за да се натрупа отрицателен опит, който ще е пълен колапс в страната, возещ до пълното психическото възстановяване на населението.

Светослав Атаджанов – цар!!!