18.05.2024

Ако правителство направи:

1.ГЕРБ – ще продължат да крадат, мафията отново ще е на власт и всичко това ще е безнаказано. От сутрин до вечер Онуй ще ни овиква от телевизора какви сме тулупи, а журналистите – мисирки.

2. ПП – ще ни въвлекат във война, инфлацията ще стигне до космоса, от сутрин до вечер ще гледаме парапети по медиите, а българският език ще се сдобие с нови думи.

3. ДПС – те принципно винаги са във властта, ама много внимават да не е и официално. По-добре да усвояваш власт, без отговорност.

4. Възраждане – хаос и фашизъм. Правителство от тях означава див реваншизъм, саморазправа с неудобните и съсипване на България поради елементарен кадрови дефицит.

5. БСП – когато те са на власт, България по традиция влиза в национална катастрофа.

6. ДБ – не им стигат достатъчно хора за министри. Бутиковата партия има по-малко членове, отколкото са необходими за запълване на местата на Министерски съвет.

7. Български възход – от сутрин до вечер цитиране на Кенеди, никаква работа и вечна дружба с ЕС и НАТО, веднъж дневно доклади на червеното килимче на Козяк.

Ако, не дай Боже, направят коалиция някои от горните ,то ще съчетая всички недостатъци, без никакви предимства. Отиваме към избори, като според мен отново ще се повтори същата картинка. Редовно правителство най-рано по другата Коледа. Но пък Белгия колко време си изкара без правителство….

Елена Гунчева-Гривова