29.06.2024

Страхил Ангелов

Защо украинският тероризъм е приемлив и дори се насърчава от уж хуманния и демократичен Запад, който е изцяло доминиран от англосаксонската финансова олигархия, която чертае геополитическите приоритети на цяла Европа и САЩ? ВСУ обстреляха плажа в Севастопол с американски ракети, на които е монтиран забранен от всички конвенции, по които Западът е страна, касетъчен боеприпас. Убиха и раниха стотици, сред които и множество деца, които просто си играеха край морския бряг. От страна на НАТО и страните членки, сред които и България, не последва нищо особенно като реакция – напротив Европейския съвет реши да започне преговори за присъединяване към ЕС с Украйна на самодържеца Зеленски!

Затънал в лицемерие, сляпа алчност и гьобелсова демагогия Западът прогресивно губи авторитет и започва да изглежда все по-самотен с дементния Байдън начело.
По тази и други теми днес от 20 часа в предаването „Контра“ по телевизия „Евроком“ можете да чуете журналистът Валентин Кардамски – собственик и главен редактор на „Критично.бг“!
С професор Георги Генов ще поговорим за откровенната фалшификация и подмяна на историческата истина свързана с ролята на Русия в европейските дела през вековете. От него ще потърся отговор на често задавания от казионната журналистика и грантовите общественици въпрос „Чий е Крим?“ и защо фактът, че Москва и Петербург са европейски градове няма как да бъде променен от настоящата геополитическа конюнкутура и нейните куратори.

Украйна е бутафорна държава създадена като буфер между Русия и Западна Европа, която някога се е наричала Свещенна римска империя. Великобритания и САЩ се опитват за пореден път да „изгонят“ руснаците от черноморския регион и то чрез една квазидържава, която е разположена на чужда територия, живее с чужди пари и използва чужда история!
Гледайте тази вечер от 20 часа телевизия Евроком, може би ще бъде интересно!

Страхил Ангелов