06.10.2024
anastasia.

Анастасия Гешева

За всеки здравомислещ и здрав човек е ясно, че Нетаняху е за връзване, загубил е ум и разум, разбеснял се човек. Който знае, че за него връщане назад няма, съдбата му ще бъде трагична. Израел няма да просъществува, независимо какво има като ресурс. Всичко случващо се бавно и полека движи региона и Евразия към необратимо обединение срещу Запада. Всичко служи на тази цел, независимо колко пасивни изглеждат арабите и мюсюлманите. Пасивни са външно, на политическо ниво.

Но вътрешно народите им бушуват за братята им в Газа и Ливан! Няма да се подигравам на хора, които съвсем сериозно изпадат от пътя, по който се върви към бъдещето, като казват, че срещу САЩ и Израел никой няма шанс и те винаги побеждават. Защото такива хора изобщо не разбират какво става и какво идва. Да, нещата изглеждат такива, каквито те казват, но истината е, че развитието на геополитическия процес е точно обратното – САЩ и Израел са държави, които отиват към крах и край на своето политическо и геополитическо господство.

Засега това поставям като главна тема в процесите. Еволюцията на БРИКС. От това зависи случващото се в Близкия Изток. Смятам, че спешно в дневния ред на идващата историческа като значение среща на върха в Казан ще бъде поставена военната сигурност на страните членки, наравно с финансовата. За което изрично ще пиша. Което пък може да е съвсем нарочен опит да бъде предотвратена дедоларизацията чрез разпалване на войни. Никакъв шанс за успех! Доларът за страните членки на БРИКС отива в историята! Скоро ще пиша по темата как и каква финансова структура е подготвена към момента, за да замени съществуващата.

В интервю за Фокс Нюз в Америка Зеля каза, че Тръмп му е обещал да поддържа Украйна ако стане президент. Аз чух други неща да казва Тръмп, ама може да не съм чула добре! Когато си поставен на топа на устата и чакаш всеки момент да гръмне.

Анастасия Гешева