09.05.2024

ЗА КУРАТОРИТЕ НА „КРОКУС ХОЛ СИТИ“

Тези, които подготвиха и реализираха „Майдана“ в Киев, взривиха газопровода „Северен поток 2“, активизираха националистите в Чечня, събитията в Грузия, опитаха преврат в Казахстан и Беларус, спретнаха търговска война на Китай, създадоха националистическото движение и военни батальони на Бандера в Украйна, тези които въоражиха и продължават да въоражават нациското правителство в Киев, СА КУРАТОРИТЕ НА ТЕРАКТА В „КРОКУС ХОЛ СИТИ“ в Москва!

Те предварително си написаха ИЗВИНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА, като „УЖ ПРЕДУПРЕДИХА“ руските тайни служби за готвен теракт в Москва и предупредиха ТЕХНИТЕ граждани в Русия да не ходят на масови мероприятия-например концерти!

Много интересна беше мигновената реакция на политиците и големите западни СМИ, че Украйна няма нищо общо с това!

Украйна може да взривява Кримския мост, петролните рафинерии в Русия, да провежда атентати срещу руски журналисти-например убиха военни кореспонденти, дъщерята на Дугин, главния идеолог на управлението на Русия, бивши депутати на Украйна от рускоезичното население в Донбас, да взривяват ЖП линии, мостове и др. обекти!

ФСБ успя да предотврати атентати срещу известните журналисти Владимир Соловьов и Маргарита Симонян, както и срещу много други управленски кадри, особено в Донецк!

На другия ден след теракта последва мигновена реакция на такива „адвокати на Украйна“ като генерал Уесли Кларк, Кирби-секретар по сигурността на Байдън, че Украйна не се занимава с разстрел на невинни хора.

Тези хора 60 години още не са открили КОЙ УБИ ПРЕЗИДЕНТА КЕНЕДИ, но за няколко часа разследваха и откриха, че Украйна е невинна девица!

Най-голямата инвестиционна компания в света е американската БЛЯК РОК с капитали около 9 трилиона долара!

Тя е закупила чрез дъщерната си фирма „Монсанто“ в Украйна огромни количества селскостопанска земя, както и акции в най-големите компании в различни отрасли, като енергетика, промишленост, финанси и др.

Въпросът е за какво се бият украйнските войници?

За родината си, чиято земя и икономика е продадена на чужди корпорации т.е. за онзи дето духа или за Зеленски които ги лъже, че като Моисей превел израилтяните през пустинята ще спаси Украйна, или на практика за сегашните и бъдещите комисионни на тези, които са узурпирали властта и ги използват като пушечно месо за защита на авоарите им в нечий трезори!

Две са условията на Блак Рок към Украйна:

1. Цифровизация на Украйна под контрол на Блак Рок!

2. Всички финансови операции на Украйна под контрол на Блак Рок!

Някой е продал де факто Украйна!

Войната е добра храна за бизнеса!

Те започнаха да купуват цели държави!

Петър Къртев