25.04.2024

Спомняте ли си онези апокалиптични разкази, с които ни заливаха депутати и политици до преди десетина дена? За това как щяла да загине държавата без парламент и без тях-политиците?

Както сами виждате, нито държавата е пропаднала, нито на народа му липсват депутатите, даже все по-често чувам по улиците, че е по-добре хич да ги няма!

За няколко дена шепа хора свършиха много повече работа от цялата бивша управляваща четворна коалиция за осем месеца! Нещо повече, тази група хора, даже ще реши и куп проблеми, които ни натресоха от четворната коалиция, докато се караха за пари и власт!

Вероятно, за да не се разбере какви зулуми са сътворили и какви некадърници са управлявали държавата през тези осем месеца, една шепа си спретнаха протестче срещу Газпром?!

Да се чуди човек да плаче ли, да се смее ли на тези псевдодемократи. Те и сега повечето от тези псевдодемократи са некъпани, ама вече започнаха и да миришат!

Всичко, което се случва през последните дни е много хубаво, тъй като за пореден път ни показва истинското лице на провалената партийна система, която е създадена от псевдодемократите, за да задушава и разделя хората.

Какво ли ни очаква през същинската предизборна кампания през септември?

Димитър Байрактаров