24.04.2024

За пореден път Путин разсъблече Запада и неговите марионетки. Обявеното 36 часово примирие по повод православното Рождество по стар стил доведе до тежка остра реакция в Украйна и САЩ. Байдън каза, че Русия изнемогвала. С което се показаха лицата отзад.

Ясно е, че Путин спазва поне външно християнския морал, да не кажа, че неговото отношение е много сериозно. Зеленски обаче се отдръпна като опарен едно, защото как би могъл да се съгласи с нещо идващо от Русия и второ, защото е евреин и не приема Христос по подразбиране. Байдън е католик и то от американските, за които Бог е нещо като Уолт Дисни. Много ясно, че ако противниковата страна стреля, няма как да има примирие. Но поне формално Русия изпълни ритуала и отново се видя лицето на Запада.

Тази година войната ще продължи именно по този начин. Все повече ще се вижда, че тя е нарочно предизвикана от Запада/НАТО с определени цели и също, че украинският народ се избива от собственият си управленски елит, който се е продал на ДД. Същото като у нас само че в много хард вариант.

Анастасия Гешева