13.05.2024

Предизвикано от кометар на Alex Alexsiev под мой пост.

Да оправдаваш престъпления на хората от висшия ешалон на властта е равносилно да искаш всички непрекъснато да сме в калта, да нямаме морал, да нямаме преценка, да нямаме надежда и да играем непрекъснато играта НАШИ-ВАШИ!

Никой от деншните политици не е МОЙ, нито НАШ! И на никого не бих простил, просто защото има и друг, когото ненавиждам или не приемам!

Защото ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, за което говорят в BIRD.BG е ЧУДОВИЩНО! То е като проказа, то е като ръждата в затворена желязна тръба, в която проникват ; въздух и влага. Всеки ден го виждаме с падналите стълбове по улиците на държавата ни. Просто бавно, но сигурно УМИРАШ!

Няма как да бъде оправдано едно престъпление последицата от което са десетки други – ДА СТАНЕШ МИНИСТЪР БЕЗ ДА ИМАШ ПРАВО, да откраднеш фирмата на някого, имотите му, целият му професионален живот, да вземеш кредит от името на някой без той да знае и да го превърнеш в длъжник, да извършиш директна имотна измама, да получиш пари от бюджета, без да имаш право… Да изброявам ли още. Няма да ми стигне мястото.

Престъплението на Кирил и Елена (неотречено до момента), ако е така, както е публикувано BIRD.BG, а почти няма съмнение, че е така е наистина ЧУДОВИЩНО! Достатъчно е да се проследи хронологията на образуваната преписка…

ЕТО ТОВА Е ПРОГНИЛАТА НИ СЪДЕБНА (ПРАВНА) СИСТЕМА. Защото тук е замесена Прокуратурата, МВР, Агенцията по вписванията, Министерският съвет (Лена и Кирил са част от него), министър председателят Денков (вече бивш) и вероятно още десетки физически и юридически лица. Тук е замесен и Висшия адвокатски съвет, ЗАЩОТО МЪЛЧИ И ЗАЩОТО НЕ СЕ САМОСЕЗИРА!

ТОГАВА? Защо всички мълчат? Защо задават въпросите си и едните (оправдаващите) и другите (радващите се) само от позицията на своето избрано политическо място? За мен като гражданин всички които говорят така СА СЪУЧАСТИНЦИ – явни и скрити, директни и индиректни. Защо задават въпроса ДНЕС… А не зададат въпроса къде е поркуратурата в този казус? Защо не зададат въпроса към Лена и Кирил: Вярно ли е написаното от BIRD? И ако е вярно, КАКВО ПРАВИТЕ ОЩЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА? (отговорът, че едни бивши съдружници днес…. не е отговор!).

И няма нужда да говорим за мъртви „нотариуси“. ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СА ОКОЛО НАС!

А оправдаването на документните престъпления, извършени от политици, е равносилно да ги превърнеш в норма на живота ни. Да подпишен някой друг, да ползваш името на някой друг, да създаваш документи от името на хора, които дори не знаят…

НЕ НИ КАРАЙТЕ ДА СВИКВАМЕ С ТОВА.

ЕФЕКТЪТ Е ТОТАЛНА ЗАРАЗА, КАТО РАДИАЦИЯТА…

СПРЕТЕ СЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ? И ЗАДАЙТЕ ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА И ИСКАЙТЕ ОТГОВОРИ!

ДРУГОТО Е ИЗМАМА, ДРУГОТО Е СЪУЧАСТИЕ В ИЗМАМА!

Защото, ако Лена и Кирил не получат шамара на ПРАВОСЪДИЕТО, тогава не просто ще кажем, че такова няма, а ще кажем, че такова НЕ МОЖЕ ДА ИМА! Лена и Кирил съградиха втория кат на фундамента на обезобразената ни държава. Първият кат е дело на Бойко и ортаците му.

Колкото до това КОГО ОБСЛУЖВА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ – това е второстепенен въпрос. Винаги ще има такива, които се ползват от резултата на едно престъпление. Едните да държат престъпниците в зависимост, другите да им отмъстят, третите да присовят нещо тяхно… Но ние гражданите имаме само един шанс ДА НЕ ОПРАВДАВАМЕ НАШИТЕ ИЛИ ВАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ! Защото всички те са престъпници спрямо нас и държавата ни! И за нас те не се делят на лаши и по-лоши. Когато се научим да гледаме БЕЗПРИСТРАСТНО на политическите безобразия и престъпления, може би ще имаме шанс да кажем, че може би ще има бъдеще за България.

Съзнателно споделих отново публикацията, дано онези, които оправдават това престъпление, прочетат фактите, САМО ФАКТИТЕ!

Любо КОЛЬОВСКИ