02.05.2024

Константин Кацаров - Автор

„Преразпределението на кирията ще е в неделя. Хиляди тарикати драпат за постове в овцевъдството. Добитъкът наброява няколко милиона глави. Длъжностите са: „Овчар на голямо стадо“, „Овчар на малко стадо“ и „Съветник на овчаря“.

Кандидат – шмекерите не са спрели да обещават. Предимно това, че ще ремонтират кошарата. За да им бъде на овцете по-комфортно в загражденията. Никой от тях обаче не дава дума, че ще спрат да ни стрижат. Не могат. Така ще обезсмислят основното предназначение на длъжността, която неистово ламтят да заемат.

Питат ме за кого ще гласувам. Въпросът ми го задават биологични единици от простолюдието. Такива като мен. Отвръщам им, че ще дам гласа си за онзи, който не се е изтъпанчил самовлюбено и безсрамно върху фотография, изобразен с костюм и цифра. Някой извън клишето.

Най-много им харесвам лозунгите. Всички до един се кълнат, че ще ме направят щастлив. Повечето вече са се опитвали и не са успели. Твърдят, че вече знаели как да ме задоволят. Научили са нови техники. Разбирам. Отново ще тренират върху мен.

Чувствам се като ортопедична секс кукла, предназначена за импотентни.
Родните политици са мелези между Хари Потър и Хитър Петър. Хитреци, които се правят на магьосници. “

Ваш политически коректен към блеенето К. И. К.

Константин Кацаров  – Автор