02.05.2024

Анастасия Гешева

Изтече информация, че Зеленски вече преговаря с американците за своя живот. Искал е гаранции за живота си и за измъкването му от ситуацията. Съдбата му е решена и то много преди тази година.

Човекът, който стана причина за геноцида на украинския народ и който стана причина за най-голямата информационна война в историята, няма да има нито къде да се скрие, нито да избегне участта си на обречен. Без претенция да съм изчерпателна, вариантите са няколко и всичките са с лош край за Зеленски и семейството му.

Или ще го дадат на руснаците, или ще го съдят и убият самите украинци, или американците ще го вземат и ще го превърнат в зомби, все едно, във всички случаи Небето вече му е определило бъдещето. Пътят му свърши. Свършва пътя и на тези, които го подкрепяха от всички народи и националности.

Зеленски вече е отровна антиреклама за САЩ. Байдън, синът му, Нюланд, Ники Хейли, която е кандидат за кандидат президент на републиканците, цялата европейска джунгла, включително българската, всички, които го славеха и налагаха като жертва и голям лидер, всички тези губят авторитет, сила и власт, независимо как изглеждат нещата все още.

Не мога да си спомня в историята друг случай на такъв тотален всеобщ провал на умнокрасивия Запад, който досега всичко можеше, всичко разбираше и всичко правеше правилно. Не само военната война с Русия загубиха, загубиха тотално информационната война!

Тези, които продължават да чакат Русия да умре, Путин да умре или да бъде свален, Украйна да победи, тези вече са нездравословно неадекватни и смешни. Не че някога са били адекватни и прави. Заложиха на най-куция кон, нацист, наркоман, глупак и егоцентрик, нарцис и комплексар, каквито са и тези, които го подкрепят. Това е положението. Светът на западния ред рухва.

Анастасия Гешева